[Eski] korg tr - korg karma

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

chimerax

Yeni üye
korgun yeni çıkardığı tr modeli triton le nin gelişmişi sayılabilir. bazı triton extreme ses bankaları da eklenmiş. sd kart desteği var. vs. vs.
karma ise bambaşka bir efsane. karma teknolojisini kullanan başka bir klavye daha yok.
fiyatları ise biribirine oldukça yakın. birini alacağım. ama hala kafam karışık. birileri tavsiyede bulunursa sevinirim.

Selam... Kullanım amacını belirtirsen daha fazla yardım alabilirsin. :wink:

Alacağın aleti sahnede mi yoksa evde mi kullanacaksın? Ne tarz müzik yapıyorsun? Bunları belirtirsen iyi olur...

Not: Al bir tane MUSE Receptor bak keyfine diyeceğim de alet henüz satılmıyor buralarda :( :evil:

karma karma karma...

haksızlık yapmayalım tr kullsnmışlığım yok dediğin gibi triton alt yapılı, ancak karma performans olarak mükemmel kullanışlı bir alet, burada sen workstation ya da performans mı için mi onu düşünmelisin, şöyle bir durum var bu sınıf da enstrümanlarda, pazarlama boyutu artık ses kalitesinde değil de bir imaj üzerine kurulu, en azından triton, karma, tr modelleri şu an detaylar haricinde ve çokca imaj haricinde eş değer modeller...

tabii iyi alet amaca hizmet edendir. cevapları alamadan karar vermiş hatta klavyemi almış bulunmaktayım. yine de teşekkürler..
ayrıntılı bir inceleme sonunda tr kararı aldım. gayet te memnunum..

Korg OASYS fiyatını görünce ve içerisinde linux falan okuyunca dedim tamam bu alette cubase falan istediğimiz gibi kullanırız wersi ikarus tarzı birşey sandım ama gidip aleti inceledim bence o paraya değecek bir alet değil.o parayı vermişken içerisinde vst vsti falan kullanmak isterdim.wersideki gibi

teşekkürler .. pek mutluyuz bu aralar tr efendi ile.. fakat gelgelelim soru işaretleri bitmiyor.. şöyle bir sorunum var ki klavyenin sd karta attığı formatı bilgisayar algılayamıyor, bilgisayarın attığını ise klavye.. nasıl transfer edebilirim bu verileri? birileri zihnimi açabilir mi ???

chimerax' Alıntı:
Dream_Gypsy' Alıntı:
chimerax' Alıntı:
karma teknolojisini kullanan başka bir klavye daha yok

Bir de Korg OASYS var sanırsam :?:

korg oasys elbette hayalleri süsleyen bir model. fakat tr ile arasında 4 kat gibi bir fiyat uçurumu bulunuyor. alabiliyor olsam bu başlık hiç açılmamış olurdu sanırım .. ;)

Alınabilme açısından değil, KARMA teknolojisini kullanma bakımından söylemiştim. Hayırlı uğurlu olsun TR'ın, güle güle kullan. Darısı benim başıma artık :D

Geri