Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle bir konu dile getirilirken yazım kurallarına dikkat edilir. Lütfen forum krallarını okurmusun. 2 soru yazarken hitap şeklimiz çok önemlidir. Bu forum benim Türkiye'de bildiğim en kaliteli ve bilgi kaynağı sağlam olan forumlardan bir tanesi. Burada senin mesajını okuyan bu işte başta profesyoneller olmak üzere beşbinin üzerinde üye var. Yazsana gibi ifadeler yerine daha güzel cümleler hakediyorlar onlar böyle ifadeler çok arttığı için sana öyle bir mesaj söyleminde bulundum. Cümlemizin özverili olması dileğiyle.
Aynı başlığı birden fazla foruma açmayınız. Bir tanesi yeterli. Ayrıca forum kurallarına riayet edelim ki hem sizin işiniz, hem de bizim işimiz buranın işleyişine sekte vurmadan çabucak çözülsün.
Barış'ın forumundaki başlıkta forum kurallarını çiğnemeden cevabınızı aldığınız için bunu kilitliyorum.