[Eski] Logic 9 Midi Time Out Sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

atib3rk

Yeni üye
Logic Studio 9 kurup ufak bir kayıt yaptım daha sonra Logici tekrar açmaya çalıştığımda açılıs ekranında 'Checking Midi' yazısı gelip yaklaşık 5 dk donup kaldı açıldıktan sonra ise şu hata var

Midi Timeout
Logic Pro has detected a MIDI timeout. Please restart your computer, then relaunch Logic Pro.
If the problem persists, update the drivers of all connected MIDI devices (including audio drivers with MIDI functionality) to the latest version. For instructions on removing older drivers, consult the manufacturers' documentation.

Hiç bir şekilde çözüm bulamadım internette arastırdım fakat gerçek bir sonuca varamadım.
Çözüm hakkında fikriniz varmı acaba arkadaşlar ?

Konuyla bir alakasi olabilir de olmayabilir de, ama garip bir sorun var bugunlerde benim sistemde de.
Logic Pro 9,
Snow Leopard 10.6.3, (Update edilecek 1-2 gune)
Digidesign MBox2 Pro
Macbook Pro Unibody 2.66Ghz 4 GB Ram.

Bendeki sorun ise, Logic ile beraber CoreMIDI de aciliyor, sonra bir sure sonra 'Not Responding' oluyor ve o sekilde Dock'ta kaliyor. 3-4 MIDI klavye ve enstruman var. Hepsi sorunsuz calisiyor. (In-out problemi yok) Logic kapanirken o da Logic ile beraber genelde kapaniyor. Yani bir sorun yarattigi da yok, ama beni rahatsiz ediyor, var mi bir fikri olan?

Logic pref. içerisinden audio I/O device olarak "built in" leri seçip, Logic' i yeniden başlatarak dene bir de. Problem sistemde mi ses kartında mı belli olur.

TC Electronic Konnekt 24D ses kartım araştırmaya devam ediyorum bir arkadaş konnekt desktop 6 da böyle bir sorun yaşamış sebebinin bus power olduğunu söylemiş fakat bende ses kartı adabtör ile çalışıyor yinede çözüm değil. Fakat şu yolla Logici açabiliyorum ses kartı bağlıyken logici açıyorum Checking Midi yazısı gelince kabloyu çıkartıyorum logic açılıyor kabloyu tekrar takıp seçeneklerden TC Near ı gösterip çalışmaya devam edebiliyorum yani sorun ses kartında yada driverlarda.Sistem Mac OSX 10.6.4 Snow Leopard ve ses kartı dirverları günceldir.

Geri