[Eski] Logic bug

• Konuyu başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

A

Anonymous

Guest
Selamlar.farkettiğim bir enteresanlık var logic ile ilgili.bunu dile getirmek istedim ve logic feedback (apple)'a da yazdım.

Freeze ve tüm ofline uygulamalarda, cpu tek işlemciye register oluyor.Yani cpu göstergesini açın ve çift işlemcili g5 de bakın freeze yaparken tek ışık yanıyor bu registerin 1 cpu'yu görmesidir. Ama yetkililer tek görür ama işletim sistemi çift çalışır diyolar inandırıcı gelmedi siz ne dersiniz bu işe?

Birde Tiger kurmazsanız Logic +gb'den yukarı destek vermiyor zorla tiger mi kuracağız ?

4gb ve yukarısı

Tiger kurmassanız logic 4 gb den yukarısına destek vermiyor.Zorla tiger kurmalımıyız ?

bu gun tigera gectim. pt7 ile logic7.1.1.i kurdum simdilik hersey cok iyi gidiyor eyer bi sorunla karsilasirsam buraya mutlaka yazicam.

Selam benim yaşadığım sorun sizdede oldumu?

Selam, benim yaşadığım sorun sizdede oldumu? yani logic proje çalarken system performance göstergesi açın orada CPU ve disk ışığı var ve çitf işlemcili g5 lerde CPu bölümünde ikili şeritli ışık yanıyor.Buraya kadar herşey normal.Ama freeze yapmaya kalkın çok kanallı yada tüm kanalları baya bi kanal seçin (gerçi tek seçsenizde yapıyor) freeze yapmadan önce system performanec göstergesine bakın ve freeze yapın.İşte o anda,tüm işlemlerde parça çalarken sculpture olsun vb.. herşeyde gösterge de çift şerit ışıklar yanıyo bunun anlamı çift işlemci aynı anda optimize olarak çalışıyo.Ama freze yaparken baktıgımızda tek yanıyo :? bu sizdede oluyomu ben birçok g5 çift işlemcilide gördüm ve apple yazdım cvp şu olarak geldi.Logic ofline uygulamalarda tek işlemciye register olur.Ama bunu çözmeleri laızm çünkü 5 kanalda sorun yok ama 50 kanalda birde space designer vb.. şeyler varsa baya bekliyoruz .Peki sizdede freeze esnasında tek ışık mı görünüyor?

teşekkürler fakat freezeboy benim zaten:)) vallahi ciddiyim.Onlar mac os X destek verdiğini ama system preferences göstergesinde bug olduğunu söylediler.Cvbımı yazdım zaten orda.

ilgin için teşekkürler

Sonar-Forever , merak ettiğim birşey var.. Bu başlığı açan ve soruyu soran sculpture kullanıcı adlı bir kişi..Ben de yazımı yazarken ona hitap ettim..Karşılık ise senden geldi..( Sonar-Forever olarak ) Bir kullanıcı adı değişikliği mi söz konusu ?

Bilmemki,ben ilk kez katılıyorum. Aynı problem logic'de sizinde başınıza geldimi ? Son zamanlarda herkes 7.2 bekler oldu zaten.

Sonar-Forever , senin Eser Karaca olduğunu öğrenmiş bulunuyorum. Daha önce de aynı hadiseler olmuş forumda hepsini yeni öğrendim. Defalarca farklı kullanıcı adlarıyla üye olup ortalığı birbirine katmışsın , okudum yazdıklarını..Aynı başlıkta hem sculpture hem de Sonar-Forever olarak yazıyorsun. Aynı kişi olup olmadığını merak edip sordum , ilk kez katılıyorum dedin. Sana başka bir başlıkta ''Eser Karaca'nın'' yazısını oku diyorum (saf saf), evet okudum diye bana cevap yazıyorsun. Dalga mı geçiyosun derdin nedir senin? Forumun amacı insanların birbirine yardımcı olması , niye böyle anlamsız hadiselerle meşgul ediyorsun burayı ?

Dostum celallenme hemen bin tane kişiye aynı şeyi yapıp durdunuz ben okadar aptalmıyım ben o dediğin kişiler olsam aynı IP den girermiyim kime ne zararı olmuş sonar-foreverin onu söyle sen bana.Birkaç bilgi veriyoruz insanlara paylaşıyoruz oku SONAR-FOREVERİN tm yazılarını ters bişey dediğimi hatırlamıyorum. Hiç hesab edemiyosun kimle tartışıyosan o kişi her kimse git ona söyle bin tane ip var ben bir kere nick aldım internet kafeden giriyorum.Ve senin logic le alakalı olmadığını başka amaç içinde olduğunu saptamış durumdayım.Ben program detayları hakkında konuşuyorum sen bana 3. şahızsın vb.. diyosun böyle de olmaski o kişi bu kişi neden öyle olsunki, 50 tane internet kafe var ülkede herkes biyerden girer yazar.Sen asıl şunu cevabını ver SONAR-FOREVER'ın forumda hiçbir eksi tarafı yokken bunu yapamassın kimseye yaparsanda yazmam buraya bidaha olur biter.

Neyi tartışıyoruz güzel kardeşim, 7.2.1 çıktı dedim gelen cevaba bak hiç ama hiç tartışamam kusurabakma.

Öncelikle tekrar selamlar, şunu diyebilirim, senin bunu yazacağını bilecek kadar akıllıyım,neden yazdığımı hemen yazayım sana; sen başka hangi yolla tespit yapabildiğini idia edebilirsinki? dolayısıyla Ip kontrolü yapıyorusun ve bana birşeyler söylüyorsun.Sen SONAR-FOREVER'ın iyi yanlarını anlatsana biraz.

Ben kullandığım sürekli bir internet kafe var.Ve senin dediğin şekilde işler yapsam herseferinde değişik yerlerden girerim bu bir.İkinciside farkındaysan fardalı olmaya çalışıyorum ve SONAR*FOREVER nick ine tıklarsan logic için farydalı bilgiler verdiğimi görürsün.Övünmek yada övücü kelimeler işitmek için değil logic sahibi olduğumdan yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince nitekim az önce edindiğim bilgiye göre de 7.2.1 update haberini verdim ve de 7.2 kullanan bir insan 7.2.1 update hemen yüklemek ister.

Bu kötü bişey değil. İyi bişey:) lütfen yazdıklarıma dikkat edersen, kötü hiç birşey yok, sadece çıkan update'ler ve program ile ilgili testler.

Kabahatse bırakıyorum yazmayı bu seni mutlu edecekse yemin ederim yazmam birdaha.Kötü niyetli biri 7.2.1 çıktı vb.. testler yapıldı ne işi var bunla biraz ılımlı please.. kolay gelsin..

Sen kendini aklıllı sanıyosun..İşim gücüm yok hangi IP'den girdiğini mi araştırıcam..Site yöneticilerinden öğrendim kim olduğunu..Daha önce tespit edildiği gibi , yine öğrenilmiş sen olduğun..Logic konusunda faydalı bilgiler vermene gelince buna ben de katılıyorum , o yüzden Eser Karaca buraya yazsa iyi olur demiştim..

dremini tamam ben akıllı değilimde, sana birşey demek istiyorum. Ben burda gariban biriyim sitede çok ciddi isimler var mahcem vb.. güç sizlerde, anında kovarsınız ters birşey yazsam.Fakat logic konusunda faydalı olmak istemiş ve güzel şeyler yazmış olduğumu görüyorum yada bana öyle geliyor. Hepsi bu.

Ayrıca bir dip not:Ben logic için bilgi vermekten mutluluk duyduğum için yapıyorum bunları, bu işlerden bir bir kazancım yok olamazda.Amacın nedir? demişdin; şu: Sadece logic için güzel bilgiler vermek.

Yazılan tüm yazılara bakarsan insanların herkes zaten birbirleri ile fikir alışverişinde bulunuyor. Baktığımızda ters birşey olmadığı gibi, belki bir nebze faydalı bilgi bulabiliriz diye yazdığım yazılar var.Niyetim amacım herşeyim buydu.

Sende farkındaysan bir nick' le girmişsin yani bir nick alır insanlar ve birşeyler yazar bende öyle yaptım ve logic bilgileri vermeye çalıştım.Kötülük yapmak için değil.

Sonar konusunda sadece özellikleri çok cezbetmişti beni,Digital performeride çok merak ediyorum aslında.

Amacın bilgi vermekse bunu yap ben mutluluk duyarım..paylaş herkes faydalansın..Bazı konulara açıklık getirelim..Bir kere , ben seni hiçbir şekilde kovamam , ben buranın yöneticisi değilim. Güç sizde falan demişsin , öyle birşey yok..Ayrıca neden gariban biri olasın burada ? Sen de herkes gibi üyesin , diğerleri gibi yazı yazıyosun buraya , herkes eşit .. Logic hakkında bilgin var , paşa paşa yaz işte ne güzel..Neden acayip yöntemlerle yapıyosun bunu ? Lütfen bu şekilde devam etme daha fazla..Ben Eser Karaca'yım dersin, paylaşırsın bildiklerini güzel güzel..

Ben kimseyi kırmadan inciltmeden bilgi vermeye devam etmek istiyorum.

Gerçekten çok seviyorum,sürekli takip ediyorum yada etmek istiyorum.Benden daha bilgili insanlardan birşeyler öğreniyorum.

Sakin biri olduğum için benden zarar gelmez. Saygılar iyi geceler.

Kim olduğum bu önemli değil, herkes gibi bende müzisyenim saygı ve sevgiler.

Peki..Umarım bilgilerini sağlıklı bir yöntemle paylaşmaya gayret edersin..Son yazını bir müzisyen olarak yazdığın için benden de sevgiler..

Geri