[Eski] Logic Pro 7 Turkiyede nereden ve hangi satrlarla alinir

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kodomo

Yeni üye
Merhaba,
Ben logic le ingilterede tanismistim
simdi turkiyede yasiyorum ve merak ediyorum
Logic in son surumunu nereden alabilirim
Gordugum online turk apple sitelerinde gorunmuyor
Ayrica ogrencilerin icin yapilan inanilmaz indirimler buradada varmi
Yoksa yurtdisindanmi almamiz gerekicek
1000dolar olan program 479 dolar a veriliyordu ogrencilere
Burada fiatlar nedir, bu konuda yardim/bilgi bekliyorum :)

Merhaba Logic türkiye bayisi bilkom'dur. Çünki Logic bir Apple yazılımıdır.Dolayısıyla Apple tüm bayilerinde satılır.Program 1000eur+kdv'dir.Ancak eğitim kurumlarına fatura edilirse 400eur+kdv'ye temin edebilrsiniz.

Evet bende aynisini dusunerek internet den bilkom un sayfasina baktim
ellerinde olan yazilimlar ve hatta olmayanlarda stokta yok ibaresi ile bulunurken Logic in esamesi okunmuyor.
Bu yuzdende ne fiatini ogrenebildim ne de indirimleri, ve de egitim kurumlarinami sadece bu indirim yani bireysel olarak ogrencilere yokmu acaba? Yine bakiyorum bilkom un sayfasina ama bu konuda bir bilgi goremiyorum.

evet artı bilg. sana yardımcı olabilir. Orada Ömer`i bul Bomastan Erman yönlendirdi beni de pazarlık yap :wink:

cok tesekkur ederim arkadaslar
istanbula geldigimde birebir bu mekana giderek gormek de istiyorum
cok memnun oldum ilginizede ayrica tesekkur ederim

Konunun üzerinden süre geçmiş ama 6 ay kadar önce öğrenci belgesi fotokopisi ile :) 499€ ya aldım. Normal de fiyatı 1000€.

Formnet
0216 337 37 96
www.formnet.com.tr
Kusdili caddesi No: Kadikoy / İstanbul

Şimdi de Logic için klavye sipariş verdim yakın zamanda gidip alacağım.

Aynur hanım ile görüşürsen yardımcı olacağına inanıyorum.

Abi çok iyi fiyat ama benim bildiğim kadarıyla bi yalnışlık olmasın.Logic pro 7 için özel kendi klavyesi dimi bu apple kalvye üzerinde tuşlar renkli logic için vb.. Bu pahalıdır ama,sana verilen fiyat inanılmaz iyi geldi bana.Kimel irtibata geçicem lütfen yazarmısın abi bi arayalım konuşalım sahi.

iyi çalışmalar..

yaz tatilinde olduğum nasıl belli oluyor ama hazirandan beri yazı ırakan olmamış Mac bölümüne ehuheee.

Logic 7.2 en iyi tanıdık bir eğitim kuruluşuna aldırılır arkadaşlar (okul müdürü bulun) eğitim bundleları indirimli:)

Çok yakında yeni Mac Pro bilgisayarımız geldiğinde Logic ve Apogee Ensemble tabanlı demo istasyonumuz ilgilenenlerin incelemesine açılacak...

Tanıtım ve demoları'nı Apple'da Logic eğitimi alımış olan arkadaşımız yapacak. Dolayısı ile Logic dahil tüm Apple ürünleri temin edilecek. (Aslına bakarsanız şu an itibarı ile de Logic programını ofisimizden temin edebilmeniz mümkün...)

Bilginize;)

Geri