[Eski] Logic Pro 7 + Yamaha 01V96

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Audiodoctor

Yeni üye
Arkadaşlar Logic Pro 7 ve Yamaha 01V96 mixer'i birlikte kullanan oldu mu? Yani en azından faderlarını, ben mixerin üzerindeki Logic presetini yüklüyorum, ayrıca Logic menüsünden de ayarlarımı yapıp mixeri gösteriyorum ancak sürekli hata raporuyla karşılaşıyorum. Protools ile kullandığımda bir problem yaşamamıştım ancak Logic'de bir saçmalama söz konusu. Acaba bir update, patch vs. birşey mi gerekiyor. Ben de araştırıyorum bulursam anlatırım. Bilen varsa ve bilgisini paylaşırsa sevinirim.

Teşekkürler

ehuhee sen daha çok sorun yaşarsın o mixer ile:)) 7.1 update ile çözülmüştü problem ama ben yine remote kullanmadım!

burda bu konuyu çözebilen biri detaylı bir açıklama yapabilirse çok güzel olur...logic kullanıyorum yamaha o1v almayı düşünüyorum...motu ultralight ses kartı...nasıl optimum verim alırız ya da bi verim alabiliyor muyuz :)

dostum o1v,ni 44. kz yapıcksın ve logic,de actıgın aranjede 44 khz olacak optik ın/out,lar ancak öle eşleşir eger arada ses kartı yoksa tabi

Üstteki mesajımdan sonra Tascam FW1082 aldım..Sadece kurmam yetti logic ile tamamen uyumlu çalışıyor..YA da en azından aradan geçen aylar içerisinde ben bir olumsuzluk yaşamadım...Ki alet zaten logic için controller aynı zamanda web sitesinde de belirtilmiş..Başlığı açan arkadaşın derdine derman olmaz ama daha sonra bu başlığı okuyanlara fikir verebilir diye düşünüyorum..96khz.e kadar destekliyor bu arada...

Geri