[Eski] LOGIC PRO8'IN ESKISININ YERINE YENISINI YUKLEME SORUNU!!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

sino33

Yeni üye
Yeni logic pro yu install etmeme ragmen eski eksik surum Logic pro mu aciyor!!! Eski surum logic' e ait tum dosyalari bilgisayardan kaldirmama ve 4 kez yeni logic'i install edip denememe ragmen nasilsa yine onceki kullandigim logic' i(takilan, problemli olani) aciyor..Bu problemi asmamin herhangi bir yolu var mi sizce? Yardimlariniz icin tesekurler..

İşletim sistemini,bilgisayar konfigürasyonunu,bahsettiğin versionların hangilerini olduğunu yazman lazım doğru bir tavsiyede bulunabilmemiz için...

(Isletim sistemi mac osx 10.5.6.) 2.4ghz intel core 2 duo. 2gb 667 mhz ddr2 sdram.. Logic pro 8.0.2(yarim, problem cikaran versiyonunun ) yerine yine logic pro 8.0.2 versiyonunu yuklemeye calistigimda bu problem gerceklesmekte.

Batuhan_Bozkurt' Alıntı:
Belki yeniden yuklemeyi basariyorsun ama Logic 8.0.2 sorun cikarmakta su an sisteminde?
Yani yeni kurdugum logic 8.0.2 nin mi sorun cikartmis olabilicegini mi dusunuyorsunuz?

Yoksa Eski yuklu olan logic 8.0.2 ye ait tum dosyalari kaldirmamis olabilcegimi ve halen sistemde bulundugunu( kaldirmayi basaramadigimi) bu nedenden dolayi mi kaynakli bir durum olgunu mu?

Yani eski logic'in neden calismiyorduysa yenisi de o yuzden calismiyordur, Cunku ayni seyi yukluyorsun, yani "yeni" olarak yukledigin sey eskisinin aynisi. Demek ki Logic yuklemende bir sorun yok, Logic'de yasadigin sorunun sebebini bulmak gerekiyor.

Time Machine ile backuplamışsan daha eski günlerdeki bir Logic ini çağır.Bu çözecektir sanırım sorununu.Konfigürasyonların sorunsuz.Netten bulduğun bir installer ise ,etrafta gezen sorunlu installerlar var,denk gelmiş olabilirsin.Orjinal installer ile kurmayı dene.Bunların dışında başka bir ihtimalde kurmuş olduğun diğer programların sistemi karıştırmış olması ihtimalidir..Eğer bu ise,sorunu aramak ile çok vakit kaybedebilirsin,baştan yeni sistem kur.10.5.6 kur yine..10.5.7 sorunlu bir sürüm..

Kolay gelsin

Su anda bilgisayarimda eski logic e ait hic bir dosya belge gorunmemekte.Soylenilenlerin hepsini yaptim.Ama tekrar denedigimde eski logic i aciyor ve benden serial numarasini da isteme gereksinimi duymadan yuklemeyi yapiyor..

Yani eski sildigim logic macin icinde olmamasina ragmen yenisini yuklerken ne kullanici adi ne de serial numarasi istiyor istememesine ragmen yuklemeye devam ediyorum ve yukledigimde yeni logic yerine eski olani aciyor bu duruma halen anlam veremiyorum..

Sevgili sino33

MacOs ta gizli bilgiler (lisans vs..) private/var icine yazilir
sisteme cok hakim degilsen o lisanslari ve bilgileri silmen imkansiz

sen logic i silip tekrar yuklediginde lisans gerekli yerden otomatik okunuyor
eger logic i sildiysen tekrar eskisini acmasi imkansiz
sorun baska yerde isletim sistemi ile alakali
neden yeniden yukleme ihtiyaci oldu ordan baslarsak sorunun kaynagi bulunur.

Ben 8.0.2 yi update ile yükselttim, hiç bri sorun çıkmadı. Sen nasıl yükseltiyorsun?
Eğer komple 8.0.2 versiyonu yüklüyorsan zaten yüklerken eskisini kaldırıyor.
Acaba lisanssız ürün mü yüklemeye çalışıyorsunuz? torrent lerden filansa hiç uğraşmayın, onlar çalışmıyor 8.0.2 de.

Geri