[Eski] logic pro9 kurulumu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

jackdaniels

Yeni üye
Merabalar apple kullanıcısıyım..bilgisayarıma daha önce logic pro9 kurmuştum.silmem gerekti.sildim ve tekrar kurmak istedim fakat kurum esnasında additonel content 3 cd sini takın gibi bir mj çıkıyor.bu yazılım bende iso dosyası olarak yer almakta.klasörden dosyayı seçip tıklıyorum ama dosya tanınmıyor msjı çıkıyor ve yükleme tamamlanamıyor.bu konuda yardımcı olabilinirse sevinirim.şimdiden tşk.

jackdaniels' Alıntı:
Merabalar apple kullanıcısıyım..bilgisayarıma daha önce logic pro9 kurmuştum.silmem gerekti.sildim ve tekrar kurmak istedim fakat kurum esnasında additonel content 3 cd sini takın gibi bir mj çıkıyor.bu yazılım bende iso dosyası olarak yer almakta.klasörden dosyayı seçip tıklıyorum ama dosya tanınmıyor msjı çıkıyor ve yükleme tamamlanamıyor.bu konuda yardımcı olabilinirse sevinirim.şimdiden tşk.
Kuruluma başlarken bazı işaretleri (check) kaldırmanız lazım. Gb cinsinden karşılıklarına baktığınızda hangisi olduğunu anlayabilirsiniz.İşareti kaldırmadığınız taktirde yaklaşık 50Gb olan ses library cd'lerini ister.

Tşk cevap için.ben belirtmedim o bölümü.ben full kurulumdan bahsediyorum.yani bu cd leri istemesi normal.
fakat dosya şeklinde bende bu cd ler o nedenle yüklerken seçmek gerekiyor istediği cd yi.fakat olmuyor..

Geri