[Eski] Müzisyen aranıyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

mck_hicks

Yeni üye
Ben 17 yaşında bir lise son sınıf öğrencisiyim.
Kısa metrajlı bir film çekicem.
Tahmin edebilirsiniz ki bütçem çok küçük o yüzden sevabına çalışacak dostlar arıyorum.

İstediğim şey:
Gerilimli, tedirgin edici bir korku-gerilim-drama türünde müzikler.

İletişim için: benimsinemalarim.com da "mck_hicks" im.
veya [email protected]

Şimdiden çok teşekkürler

Allbay' Alıntı:
Sevap garantisi varmı peki? :D

olmazmı..filmin adı cennet yolu :D sevgili mck_hicks,filmi çekicem demişsin..henüz ortada film yok yani..sen filmini çek,müziklerini yapmak mesele değil,yapacak müzisyen arkadaş çok burada..bende onlardan biriyim,yardımcı olmaya çalışırız tabiki..ama hazır işle gel :wink: kolay gelsin... :wink:

Sen önce filmi bir bitir, dedikleri gibi, kurguyu montajı yap. Gerisi kolay, müzikler ona göre yapılır yerleştirilir 8)

M.

mck_hicks' Alıntı:
İstediğim şey:
Gerilimli, tedirgin edici bir korku-gerilim-drama türünde müzikler.

Eğer orkestral veya oda müziği tarzında birşeyler istersen yardımcı olabilirim.

Aramızda da bir yaş varmış sadece. :)

Prodüksyon ne durumda? Hangi aşamadasın? Post-production fazına geldiysen belki ses ile ilgili başka şeylere de yardım edebilirim.

Kolay gelsin.

Yapabildiğim kadar bende yaparım.abiler şöle bir baktım da muziktek olarak bi album yada film yapsak olay tamamdır be :lol: çok destekçi var!

abi ortama bak ya aile gibi :shock: kardeşler birbirini düşünmüyor bu kadar vallahi hayran kaldım.benim hali hazırda bu iş için kullanmak üzere hazırladığım birkaç çalışma var ama kayıtlı değil.keşke kayıt imkanım olsa da verebilsem :(

Ohoo herkes seferber oldu valla :D Ben de bi albüm çıkarayım bana da yardımcı olun biraz prodüksiyondu dağıtımdı falan :D

yardým isteyen kiþi mesajý 2005 yýlýnda atmýþ, sanýrým hala kurguyla uðraþýyor, anlaþýlan zor bir film :)

Bu forum da herkez birşey konusun da yardım ediyosa burdan oscarlık filmler grammy'e aday sanatçı ve şarkılar çıkması an meselesi çok sevindirici bir olay birlik olmak çok önemli :wink:

Geri