[Eski] Mac Book Pro Logic reverb Test yapıldı

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

SONAR-FOREVER

Yeni üye
Selamlar arkadaşlar, geçenlerde bir forumda gözüme enteresan bir konu takıldı. Yeni intel işlemceli Mac book pro ile logic 7.2 ile platinum reveb test yapıldı. Sonuçları görünce ben şok oldum, bakalım siz ne diyeceksiniz. Bu alet bu kadar hızlımı yahu ?

platinum reverb testi :

MacBook Pro / 2.16Ghz = 135x stereo PlatinumVerb-plugins ; 8x Sculpture plug-ins

PowerMac Dual G5 / 2.5Ghz = 140x stereo PlatinumVerb plug-ins

PowerMac Dual G5 / 2Ghz = 120x stereo PlatinumVerb-plug-ins

iMac G5 / 1.8 GHz = 46x stereo PlatinumVerb-plug-ins

PowerBook G4 / 1.67Ghz = 30x stereo PlatinumVerb-plugins ; 4x Sculpture plug-ins

iBook G4 / 1.33 GHz = 25x stereo PlatinumVerb plug-ins

detaylar için "PlatinumVerb test" in Sound on Sound :

http://www.soundonsound.com/sos/feb04/a ... enotes.htm

http://www.logicprohelp.com/viewtopic.p ... aead3bb5e6

Bu kadar gecikmesinin sebebi minimac ile piyasaya sürüleceği acaba.Apple stokta bekletiyo olmasın gelmiş olabilirmi bi haber varmı ?

dreaministanbul' Alıntı:
Bu konuyla ilgili Eser Karaca'nın güzel açıklamaları var..Kendisi bu foruma üye aslında , buraya da yazsa çok iyi olur.

Sanırım durum pek de sandığım gibi değilmiş..Daha önce forumda Eser Karaca ile ilgili bazı tatsızlıklar yaşanmış , yeni öğrendim. Farklı kullanıcı adları ile birkaç defa üye olmuş ve tespit edilmiş. Foruma yazdığı yazıları ve diğer üyelerle olan diyaloglarını okuma fırsatım oldu , açıkçası hiç hoşlanmadım. Bu yüzden , foruma yazması konusundaki önerimi geri alıyorum. Üye herkesin bilgisine sunarım..

Yazmış turkmac'e bir kaç kere okudum.Beni ilgilendirmiyor.
Bu senin özel tartışman sanırım.Ben kimseyle tartışmak istemem beni ilgilendirmiyor zaten.Benim açtığım başlığa cvp vereceksen konuşalım vermiyeceksen canın sağolsun. Bu arada

7.2.1 çıkmış enteresan bi göz atmak gerek

DP ile logic farkları neler bilgin varmı ?Motu DP 5 yeni çıkan prg ile.Sonar 5'in yeni yüzü gayet etkileyici görünüyor ama aklım Dp'de kaldı.

Geri