Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mac için bildiğiniz ve stabil çalışan bir download manager programı önerebilir misiniz? (Windows platformunda çalışan FlashGet, Internet Download Manager vs gibi)
selamlar...
speed download tavsiye edebilirim...
bildiginiz uzere mac lerde rapidshare gibi sitelerden download manager ile dosya indirmeyi cogu program desteklemiyor ya da stabil calismiyo..
speed download da bu ozellik mevcut..
tavsiye ederim,,,
Eğer rapidshare veya toplu downloadlar ile ilgileniyorsanz djjaseen'in dediği gibi Speed Download benim araştırdıklarım arasında en iyisi.Java tabanlı çalışan jDownloader adlı program mac camiasında nam salmış durumda ancak bu programı kendi sistemimde 1 defa düzgün kullanabildim.Devamlı update çıkıyor ve update modülünde kilitlenmeler yaşanıyor bu sefer programa ulaşamıyorsunuz bir türlü.Speed Downloader güzel.
Jdownloader'ı her gün update ettiğiniz takdirde gayet iş görüyor. 3 gündür açık bıraktım, son sürümde hiç bir takılma ile karşılaşmadım.
Modemin IP değiştirme sekansını kaydederek Rapid'de her dosya sonrası 15 dakika bekletme olayından da kurtuluyorsunuz. İlk denemem 3 gün önce oldu, Premium hesap almaya gerek bırakmıyor