[Eski] Macbook kullanıcılarının dikkatine

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Macbookunda kırık olanlar (ki ben kırık olmayan görmedim) eğerki makineleri 3 seneden eski değilse apple / ofis iletişim e başvurduklarında apple dan onay alınarak kırık olan bölüm değişebiliyormuş.

Telefon 0212 219 8876
broken_macbook.jpg

Kırık olan yer elimi acıtmaya başladı önce ebay de yedek parça buldum sonra dubaiden almış olmama rağmen sorayım dedim yardımcı oluyorlarmış. Üretim hatası çok büyük bir skandal tabi.
466336104_e7e4804e8b_o.gif

Bu el dayamasından ziyade kapağı kapatırken o kısma çarpan mıknatıslardan dolayı oluşuyor. Ben de değişim yaptırdım.

Cihazlarımı, bilgisayarlarımı vb. çok özenli kullanmaya büyük dikkat gösteririm. İlk defa başıma gekdi, aynı fotoğrafta olduğu gibi benim MacBook'ta da kırık (aslında çatlak) var. Demek sorun bende değilmiş... 8)

İrtabata geçeyim bakayım daha fazla geç olmadan. 2007 Temmuz'da aldım diye hatırlıyorum.

Teşekkürler!

Ilk (ve tek :D) nesil aluminyum unibody MB icin konusuyorsak, valla ben memnunum. FW ve Express Card ihtiyacim yok ve bunlarin olmadigini bilerek aldim. Ilk ciktigi zaman da bunlara ihtiyaci olanlar MBP almistir zaten. Tabii sonradan yeni nesilde bunlari eklemeleri, ilk aluminyumlari alanlara birazcik koymustur. Ona da kader, kismet diyelim artik. :lol:

Onun haricinde yeni MB ve MBP'larin hepsi unibody zaten. Beyazlarda kirilma gormeyecegiz artik.

Hataya bak yahu. Bir de Apple'ın baş endüstriyel tasarımcısı gerin gerin geriniyor her ropörtajında. Utan ulan biraz :) .

inanamıyorum, benim bilgisayarımdaki kırık fotoğraftakiyle milimetrik aynı nerdeyse, şaka gibi:) yarın hemen arıyorum umarım 3 yıl sınırını geçmemişimdir :(

Geri