[Eski] MacbookPro Windows 7 Ses Sorunu...

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

atib3rk

Yeni üye
Arkadaşlar MacbookPro 13.3 harddiskini değiştirmemle beraber yeni sistem kurdum.Öncelikle SnowLeopard kurup tüm programları yükledim.. Vazgeçemediğim programlar yüzünden harddiski bölüp Bootcamp ile Windows 7 Ultimate x86 kurdum. SnowLeopard cdsi ile Bootcamp ile tüm driverları kurdum ve son olarak ses kartı(TC Konnekt 24D) driverımı kurdum. MacOsx kısımında hiç bir sorun yok lakin Windowsta ses kesilmeleri oluyor ve sağ monitörden pıt pıt pıt sürekli bir ses var.Bir klasörü açıyorum dosya kopyalıyorum bu pıtpıt sesin altına birde hışırta ekleniyor ozaman :( . Müzik dinlerkende kesilmeler oluyor..DPC Tool ile sisteme baktım kesilmeler olduğunda Mac Latency 132755 lere vuruyor. Ne yapabilirim bu sorunu çözmek için acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...

Bu sorun normal pc üzerinde Windows kullanan insanlarda da oluyor sıklıkla, benim de başıma gelmişti. Ben şu şekilde çözdüm, Windows 7'de aygıt yöneticisine girip , en aşağıdaki sistem araçları (yada buna yakın birşeyler ancak en alttaki sistem donanımlarının olduğu sekme) sekmesinde onboard ses kartına ait iki adet sürücü var (High Definition Audio gibi isimleri olan) onları devre dışı bırakınca büyük olasılıkla çözülüyor.

Ben dediğinizle beraber bir çok farklı yöntemde de denedim lakin sonuç vermedi... Devre dışı bıraktım olmadı driverları kaldırdım yine olmadı kesiklik yapmasını geçtim kayıt esnasında latency yükselince kayıt duruyor ve hala çözüm bulmuş değilim.. Bu adamlar neden boot menü dışında biosu ulaşılmaz yaparlarki :(

Geri