[Eski] Mbox 2 Micro

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Hehe, böyle bir şeyin mevzusunu yapmıştım ben burada hatırlarsanız.
Mevcut PT kullanıcılarına verilecek bir dongle filan olsa demiştim.
Al sana yapmış enişte.
Süper..!

Ehehhehhe :)

TapeOp'un geçen bir sayısında da en sonda "wish list" yapmışlardı aynen, "ses kartı olmadan laptopta çalıştırılabilen bir PTLE olsa da editleri yolda yapabilsek" diye. Digidesign duydu demek ki :)

Hoş birşey. Sweetwater'da 250$ + Vergi imiş fiyatı, bakalım Compel'in fiyatı ne olur. İskender, var mı bir gelişme abi?

750-Mbox2Micro_side.jpg

M.

Mahcem' Alıntı:
Ehehhehhe :)

TapeOp'un geçen bir sayısında da en sonda "wish list" yapmışlardı aynen, "ses kartı olmadan laptopta çalıştırılabilen bir PTLE olsa da editleri yolda yapabilsek" diye. Digidesign duydu demek ki :)

Hoş birşey. Sweetwater'da 250$ + Vergi imiş fiyatı, bakalım Compel'in fiyatı ne olur. İskender, var mı bir gelişme abi?

750-Mbox2Micro_side.jpg

M.

Siparişler geçildi.... 279 USD + KDV fiyattan vermeye çalışacağız ;)

Iskender bey,

Su Mbox - Digi 003 degistirme kampanyalari vs. ile ilgili mail gelmedi bana. Gerci Mbox 2'yi sizden direkt degil de Kivilcim'dan almistim, (ve hatta o siralarda askerdeydim mail gelse de muhtemelen ilgilenemezdim). Bana su anda olan kampanyalar ya da yapabileceginiz fiyatlarla ilgili bilgi verebilir misiniz?

Elimde Mbox 2 var, bunu Digi 003 Console + Mbox 2 micro seklinde degistirmek isteyebilirim ornegin.

Eger bilgiyi ozel olarak vermeniz gerekiyorsa email adresim: [email protected]

Tesekkurler,

Peki bu cihazı alırsak, 2. ses kartımızı ana ses kartı olarak kullanıp (Konnekt 24D) 24/96 -veya en azından 24/48- kayıt alabilir miyiz?

Pro tools içinde kayıt alamzsın. Ama başka bir programla kayıt alıp Pro Tools'a import ederek çalışabilirsin.

Sevinenleri görünce açıkcası sorma ihtiyacı duydum. Zaten mbox mini,enerjisini usb üzerinden alan küçücük birşey değilmi? Hatta bu kategorideki ürünlerin üreticileri pazarlama stratejisini taşınabilirlik üzerine kurup,satmazlarmı? Üstelik micro'nun hiç bir input girişi de bulunmuyor. Sadece 1/8-inch stereo output varmış.

Hatta öyle bir aletki,ses kartı demek bile ne kadar doğrudur emin olamadım. Yani temel olarak tek bir görevi var, o da protools'u çalıştırmak. Ve buna karşılık mbox mini'den sadece 100$ daha ucuz..

Doğrumu anlamışım? Neyi kaçırdım da bir ben mutlu olamıyorum? :)

Senin mutlu olmaman bizim mutlu olmamiz gercegini degistirmez. 8)

Demek ki senin ihityacin yok boyle bir seye. Ya da, senin MBOX mini ya da MBOX pro'ya ihtiyacin var. MBOX micro, zaten Pro Tools sistemi olup, laptop uzerinde edit yapmak isteyenler icin, bunu alip evde home studio filan kurmayi hayal etmek yanlis olur.

Versinler eline 500 Gb Sound Ideas bankası. 80 dakika da görüntü. Al bitir burdan desinler, bak nasıl seviniyorsun.

:)

işte zaten tam olarak onu, mbox mini ile yapıyordum ben uzun zamandır demek istiyorum. Ve micro olduğu taktirde o sound bankasına mahkum durumdasın.. Kendi soundunu hazırlama olanağın yok, rtas şansın da yok(doğrumu bu?).

Micronun tek görevi playback.

Geri