LeventUslu
Yeni üye
Olay Mahcem'in dediği gibi. Biz aldığımızda 6.9 du yanlış hatırlamıyorsam. Kurulum aşamasında internet kaydından hemen sonra 7.1 sürümünü indirdik.
Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
inan' Alıntı:Benim de bir sorum olacak.
protools ta öðrensem ayrýca "çok rahat" denilen editing özelliklerinden de yararlansam diyorum.....
.
Mahcem' Alıntı:Yalnız versiyon 7'den itibaren paketle beraber gelen bazı plug-inler iLok gerektiriyordu sanırım, gerçi ekstra 30-40 dolar birşey ama onu da hesaba katmak gerekiyor sanırım. İskender nedir onda durum?
Biz almıştık o zaman ama onu TL plug-inleri için mi aldık, yoksa Audio Production Kit için mi hatırlayamadım şimdi.
Neyse ama öyle bir detay da var, hatırlatayım dedim.
Gerçi lisanslı Cubase'i olanların iLok'ları zaten olması lazım, onlar yeni lisansları aynı iLok'a bağlayabiliyorlar.
M.
Gördüm ki, protools ta edit çok rahat abi diyen adamların çoğu cubase kullanmayı bilmiyorlar.
Mahcem' Alıntı:Yalnız versiyon 7'den itibaren paketle beraber gelen bazı plug-inler iLok gerektiriyordu sanırım, gerçi ekstra 30-40 dolar birşey ama onu da hesaba katmak gerekiyor sanırım. İskender nedir onda durum?
Biz almıştık o zaman ama onu TL plug-inleri için mi aldık, yoksa Audio Production Kit için mi hatırlayamadım şimdi.
Neyse ama öyle bir detay da var, hatırlatayım dedim.
Gerçi lisanslı Cubase'i olanların iLok'ları zaten olması lazım, onlar yeni lisansları aynı iLok'a bağlayabiliyorlar.
M.
noyan' Alıntı:mbox2mini nihayetinde aldım...7.3.1 upgrade yaptım sorun yok.
--sistem stabil,cs2 update de yaptım..
fakat şöyle bir sorun var..forumda karşılaştım fakat ırdelenmemiş yeterince..
windows sesleri yok..yani x bir programda wave out seceneği yoksa sesi unut..mesela winamptan çıkış alabiliyorum..ancak windows üzerindeki tüm uygulamalar sessiz..
örneğin; youtube yi açsam ses yok yada ses,flash içerikli x bir site yada uygulama..
Denetim masasından bakınca ses özelliklerine ses aygıtı yok diyor fakat ses aygıtlarına baktığımda diğer sekmede,varsayılan aygıt olarak kullan diyorum mbox 2 için ...seçili olmasına rağmen bir etkileşim söz konusu değil..pro toolsta herşey hayet normal mesela..
bunun sebebini sormak istiyorum..?
dipnot** onboard olan eski ses kartımıda biostan kapattım
iyi çalışmalar..
noyan