bende SONY MiniDisc REcorder var.
NET MD WALKMAN MZ-N707 modeli.
MDLP isareti de var uzerinde. Atrac3-mp3-WMA-WAV dosyalarini PC den
MD ye aktarabiliyor sticker i var ustunde.
USB connection u var 32 X hizla aktariyor yaziyor ustunde.
Optik kablo cikisi-Line in- Mic in-headphones cikisi var.
sorun surada. Sony sitesinden EN SON SURUM SOFTWARE i
SonicStage CP 4.1 i yuklememe ragmen MD ye kaydettigim Atrac formatini (baska formatta record etmiyor maalesef) PC ye aktaramadim.
Hem windows XP de hem Vista da ayni sorun oldu.
Sonradan kilavuzu okudum, forumlari okudum anladim ki MD'den PC'ye aktarim bayagi zor, ozel decode eden software bulmak lazim diye musteriler sikayet etmis. Tek derdim kaydettigim sesleri aktarabilmek PC ye... Bir forumda Optik kablo veya Line in ile ses kartiniza girin demisler. Kalite biraz dusuyormus USB ye kiyasla.... SOn care onu deneyecegim...
Bu aletten umudu kesmeli miyim? COK COK BASIT ve hesapli bir FIELD RECORDER onerebilr misiniz kaydettigim sesleri rahatca PC ye aktarim yapabilecegim?
NET MD WALKMAN MZ-N707 modeli.
MDLP isareti de var uzerinde. Atrac3-mp3-WMA-WAV dosyalarini PC den
MD ye aktarabiliyor sticker i var ustunde.
USB connection u var 32 X hizla aktariyor yaziyor ustunde.
Optik kablo cikisi-Line in- Mic in-headphones cikisi var.
sorun surada. Sony sitesinden EN SON SURUM SOFTWARE i
SonicStage CP 4.1 i yuklememe ragmen MD ye kaydettigim Atrac formatini (baska formatta record etmiyor maalesef) PC ye aktaramadim.
Hem windows XP de hem Vista da ayni sorun oldu.
Sonradan kilavuzu okudum, forumlari okudum anladim ki MD'den PC'ye aktarim bayagi zor, ozel decode eden software bulmak lazim diye musteriler sikayet etmis. Tek derdim kaydettigim sesleri aktarabilmek PC ye... Bir forumda Optik kablo veya Line in ile ses kartiniza girin demisler. Kalite biraz dusuyormus USB ye kiyasla.... SOn care onu deneyecegim...
Bu aletten umudu kesmeli miyim? COK COK BASIT ve hesapli bir FIELD RECORDER onerebilr misiniz kaydettigim sesleri rahatca PC ye aktarim yapabilecegim?