[Eski] Melodyne vs. VariAudio

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

aristo

Yeni üye
Cubase 5 ile birlikte gelen VariAudio'yu vokal edit için aktif olarak kullanan var mı? Ben pek kurcalayamadım genelde melodyne ile işlerimi hallediyorum.

VariAudio'yu kullanan varsa Melodyne Studio ile karşılaştırabilir mi? Artıları, eksileri ve VariAudio'yu işlevsel buldu mu?

Elimin altında var ama daha kullanmadım. Yazıktır dedim kendi kendime :)

VariAudio, Melodyne Studio ile değil de, Melodyne Plugin'le karşılaştırılabilir.
Ben de ne zamandır VariAudio'yu incelemek istiyorum, bu hafta bakacak zamanım olur herhalde. Cubase 5.1 sürümüne de bakmış olurum bu arada.

Melodyne dan daha başarılı buluyorum pitch correction olayını ayriyetten arayüz olarak da kullanım kolaylıkları açısından daha iyi geldi bana. Birde daw ile stabilite açısından daha başarılı olduğu kesin!

assai' Alıntı:
Melodyne dan daha başarılı buluyorum pitch correction olayını ayriyetten arayüz olarak da kullanım kolaylıkları açısından daha iyi geldi bana. Birde daw ile stabilite açısından daha başarılı olduğu kesin!

Katılıyorum.

Variaudio'da process etmek gerekiyor en iyi sonucu alabilmek için. Yani düzeltmeyi yaptıktan sonra öyle bırakmamak en sol alttaki process kısmından render etmek gerekiyor .Geçenlerde bas gitarı toparladık ama ses yavşamaya başladı, render ettikten sonra normale döndü. Bir tür düşük kalite preview yapıyor variaudio. Aynı şey time stretch için de geçerli - işiniz bitince render edin kısacası

Geri