[Eski] Messenger ile aramızda sorunlar var:)

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kadir

Yeni üye
Windows Live Messenger kullanıyorum. Yani sevmesem de bazı işlerim için kullanmak zorundayım.

Sorunum şu:

Messenger'ı (bir çok yolla) tıklayıp açıyorum, ama sadece görev çubuğunda görünüyor. "Peki" diyorum; Görev çubuğunda (açılıp simge durumuna küçültülmüş gibi) görünen Messenger sekmesine sağ tıklayıp "Ekranı kapla, önceki boyut vs." dediysem de bir türlü ekranda Messenger'i göremiyorum. Bir kaç defa kaldırıp kurmama rağmen sonuç değişmedi.

Bu sefer kafayı yemeyeceğim. Ama mutlaka birinin başına bu durum gelmiştir. Belki yardımcı olur.

Kolay gelsin.

Peki fareyi en sağa ya da en sola göütrdüğünde ekrandan kayboluyor mu imleç? Sanki çift monitör aktif edilmiş ancak tek monitor var gibi geldi. Bir kaç kez bana da olmuştu seninkine benzer bir durum, ve ekran ayarlarına bakarak çözmüştüm.

Evet Se7enty. İki gündür de onunla boğuşuyordum.

Sorma!.. Farenin imlecini monitörün sağına doğru götürdüğümde (ölçebildiğim kadarıyla) 15cm kadar sağa gidiyor, kayboluyor. Geri getirmek için sola doğru epey sürüklemem gerekiyor. Ama ayarlara baktığımda ikinci bir monitör görünmüyor ki :?: Şaşırdım kaldım.

Messenger sorunu da bununla ilgili diye tahmin ediyordum. Korktuğum başıma geldi. Biraz daha uğraşacağım. Monitör ayarlarına bakacağım biraz daha.

Teşekkürler.

Evet sorun çözüldü. Geçen günlerde TV kartımı kurmuştum. Ekran kartı monitör özelliğini "Dualwiew" seçeneğine almış. Şimdi oldu. Hehe :p

Teşekkürler Se7enty.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri