Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet microkorg var bu cihazın herhangi bir yazılımı olmadığı için cubase içerisindeki Midi Device Manager ile midi bağlantılı bir kontrol paneli yaptım. Ancak cihaz CC adresleri ile sadece kısıtlı kontrol imkanı sunmuş mesela filtre katında Cut,Res ,ADSR gibi. Edit bölümünde hiç bir şekilde birşey yapamadım örnek olarak delay verebilyiorum ama delay'ın sync butonunu kontrol veremiyorum çünk bu cc olarak yok. Şu an bende cihazın midi implementation die bir dosyası var bu dosyada geçen Hex ,Decimal ,Msb,Lsb gibi parametreleri anlamadığım için herhangi birşey yapamadım. Ama şunu düşünüyorum herhalde bu parametreler ile cihazın edit bölümüne ulaşabileceğim.
Ayrıca bir şey daha gözüme çarpdı bu CC ler arasında Data Entry isimli 5 adet adresler var acaba bu Data Entry leri kullanarak istediğim bölgelere ulaşabilirmiyim ?
Saygılar...
Ayrıca bir şey daha gözüme çarpdı bu CC ler arasında Data Entry isimli 5 adet adresler var acaba bu Data Entry leri kullanarak istediğim bölgelere ulaşabilirmiyim ?
Saygılar...