[Eski] Midi klavye tuşlarından veri akımı sinyal gelmiyor

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Baran99

Yeni üye
Aixom 49 klavyeden ne olduysa bu sabah tuşlara bastığımdan sinyal alamadım bir türlü! Ama diğer alternatif tuşları olsun (silider,Knob,pad,Pitch Band gibi) bunlardan sinyal akışı düzgün şekilde oluyor. 3 programda da denedim aynı sonuç! Sadece midi tuşlardan 2. oktavın Re sinden sinyal alabiliyorum o hariç hiçbirinden alınmıyor. Usb den baglı Asio4all v2 device kullanıyorum degiştirdim yine sorunu çözemedim Acaba sigortasinimi attırdık :?:

Benim de dünden beri emektar klavyemin Re lerindne biri çalýþmýyor. Bir iþe yaramaz da eklemek istedim. : )

Bana bir arýza gibi gözüktü.

Batuhan abi iyi ya İkisi anca bir klavye eder :lol: Ya Ürün 20-25 günlük birşey de yapmadım. Ters bir durumda olmadı dün gece :roll: İlginç olan Tamam Cihazda Midi tuşlar bölumunde bir sorun var neden bir tek Re tuşundan sinyal alınıyor da diger 48 tuştan bir kıpırtı yok ! eger o bölümde bir arıza varsa ? tuşlar hariç diger hepsi tetikliyor :cry: Cihazı göndermekde istemiyorum neden açılsın ki

Konu çözümlendi Zone Grup olaylarında snap shot a atama oldugu için aktif pasif olayı gerçekleşmiş Herzaman karşılaşacak bir sorun olmadıgı ve kirlilik olmaması için konuyu kaldırablirsiniz arkadaşlar

Geri