[Eski] Midi klavyemdeki sorun

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

fish

Yeni üye
Daha 1 ay önce aldığım Fatar VMK-176plus 2 tane tuşunda her basışımda;ağac cıtırtısı gibi ses geliyor.Sorunun benden kaynaklanmadığını sanıyorum,cünkü cok özenli davranıyordum calarken,sizin fikirleriniz nedir?Ve bi hayli ağır olduğundan,bu sorunu kendim halletme imkanım var mı?

Tut götür hemen servisine, muhtemelen senin yapabileceğin birşey değildir, yapabilsen bile aleti açarak garanti kapsamından çıkartabilirsin.

Muhtemelen araya bir şey sıkışmıştır (ne zekiyim ama) ve kötü haber bu sıkışan şey devre tahtasının ucu falan olabilir, tez servise götürülmesi icap eder.

Şuan farkettim,tek bir tuşta fazla ses olmak üzere,3-4 tuşta farklı yerlerde ama hafif sesler var.Anadolu yakasındayım,ürünü aldığım gün cektiğim cileyi hatırlıyorum,garanti kapsamından cıkmasınıda şuan umursuyor gibi değilim :)
Problem tahmini araya bişey sıkışması mı?

fish' Alıntı:
Şuan farkettim,tek bir tuşta fazla ses olmak üzere,3-4 tuşta farklı yerlerde ama hafif sesler var.Anadolu yakasındayım,ürünü aldığım gün cektiğim cileyi hatırlıyorum,garanti kapsamından cıkmasınıda şuan umursuyor gibi değilim :)
Problem tahmini araya bişey sıkışması mı?

Yok bu sadece benim görüşüm, belki parçalar birbirine alışıyordur.Ben bişey demem neme lazım.

Artık bende takıntı yaptı,anadolu yakasında şu aletin 3-4 tuşunu tamir ettirebileceğim bir yer bilen var mı?Maliyetli olur mu?

Geri