[Eski] ml 5000?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

speedy

Yeni üye
merhabalar yeni bir masa almayı planlıyorum ancak bütce istediğim gibi uçup kaçmama izin vermiyor. bu yüzden ikinci el masalar cezbetti beni. internetde bir sitede 15.000 tl ye a&h ml5000 48/16 buldum fakat fiyat biraz aklımı karstırdı. sizlerinde görüşünü almadan böyle bir harcamayı yapmak istemedim. alternatifler önerebilir ve bu masa için görüşerinizi bildirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.

( tam parametrik olması öncelikli tercihim )

Aynı şeyi bende düşnüyordum. Ml 5000 yada Midas siena düşünüyordum. Ama günler sonra borç harç derken Allen Heath dijital almaya karar verdim. Bence Al T 112 dijital hiç uğraşma derim. Ama illaki Ml 5000 diyorsan da bence çok güzel mixer en azından ne ararsan var.

osm1689' Alıntı:
Aynı şeyi bende düşnüyordum. Ml 5000 yada Midas siena düşünüyordum. Ama günler sonra borç harç derken Allen Heath dijital almaya karar verdim. Bence Al T 112 dijital hiç uğraşma derim. Ama illaki Ml 5000 diyorsan da bence çok güzel mixer en azından ne ararsan var.

:D Açıkçası açtığınız konuda size iLive almanızı tavsiye etmiştim ama sonra düşünüyorum demiştiniz :)

Yanlız 2 husus var.1. olarak T-112 nin fiyatı yükselmiş hayli.2. olarakta masanın gümrük sorunu var.Asimetrik ayda belirli bir sayıda çekebiliyorlar masayı (sayıyı hatırlamıyorum).Eğer niyetiniz varsa şimdiden Asimetrik'e bildirin ve sıraya girin.

İyi günler.

O zamanlar analog sevdası tutturmuştum ama şu an doğru olanı buldum ben :D :D Haftaya az bir sayıda geliyor. Birde gelecek ay gelecek diye biliyorum. Gümrük konusunda haklısın zaman zaman ve belli miktarlarda geliyor.. Bu arada Mehmet Abi sizin neyiniz oluyor Mert bey ?

İyi konsol bence,ama kiralama sistemlerinde artık dijital dönem var.Daha az yer daha fazla iş ayrıca dahada kullanışlı.Her kanala ayrı ayrı kompresör yada gate bağlanan bir analog sitemi düşünün..onlarca kablo ve case,birde tek bir case le işe gittiğiniz düşünün.
Ml 5000 iyi ama temizini bulursanız kaçırmayın.

Geri