nordiclord
Yeni üye
Arkadaşlar ben biliyorumki siz doğru yönlendiren insanlarsınız...bunu dışında yüksek kaldırıma gittiğimde Korg n364 sorduğumda bana kahkaha atıyorlar (ki bu satış tekniğidir saf olan yer aşşağalama mimiklerini...) yada aletin bir halt olmadığınından bahsediyorlar hatta ve hatta onu alacağıma korg x5 almamı triton LE ile aynı olduklarını gözümün içine baka baka yalan söyleyenler var.mesela x5 ile x5d arasındaki farkı ben bile aletlerden anlamama karşı ararlarında user tonlarının ve sabit tonların 2 katı olduğunu biliyorum ama soreduğumda bir dakka düşünüp hiç bir fark yok diyip aynı fiyatada satabiliyorlarne ilginç.Ya şimdi ne yapmalı birde en fazla sıfır gibi temiz olsada 400 ytl anca eder diyorlar n364 için ve gene üstüne basa basa tarihi eser ve bir işe yaramaz diyorlarki ben buna hiç inanmıyorum.Çoğu dinlediğim grup hala bu aletleri pc ile birlikte kullanıyorlar hemde en kaliteli kayıtlarda (enslaved,moonsorrow,negura bunget gibi gruplar).yaptığım tarzda aynı olduğu için genellikle atmosferic sesler lazım olucak.Şimdi sizmi bilmiyosunuz arkadaşlar onlarmı ticari sallıyorlar
..korg n364 için en son yardımı bir arkdaşın benle satın alma durumunda yanımda olmasını istiyorum yardım edecek birisi varmı içinizde?