[Eski] Nalet olası Pro Tools!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Mahcem

mahcem.com
Allahsız tosbağalar, ulan insan şunun mikserinin üzerine bir kanal faz değiştirme butonu koyar. Bedava dağıtılan programlarda dahi var artık şu fonksiyon. En basit bir alt üst snare veya M+S dinleme yapmak için dahi flat EQ insert edip fazı oradan değiştirmek zorunda mıyız? :?

Bülent söyle şu Digidesign'daki tanıdıklarına da düzeltsinler şunu artık, rezalet.

Sinir oldum burada. :evil:

M.

Hahhah!

Mahcem kızmışsın bayağı, sozluk'te de "protools" entry'sinde okudum serzenişlerini. :lol:

(Bu arada kıçı kırık Cubase'de mevcut o düğme)

Mundox' Alıntı:
Ya da Bulent phase inverter plug ini yapsin. Fazla cpu yemeyen bisey.
:wink:

Abi olay pluginsiz olayi halletmek, Mahcem'in istedigi o anladigim kadariyla, yoksa inverter plug-ini 2 dakkada yapilacak birsey.
Her track icin bir "phase inversion" dugmesi olsun istiyor sanirim o "M" ve "S" yaninda (mute/solo). Du bakiyim bi soyleyelim elemanlara.

Bu arada kıçı kırık Cubase'de mevcut o düğme

Ayıp oluyor. :) O butonu koyarlar birdahaki versiyona. Onun içinde ayrıca para isterler söyleyeyim. Yakında Protools'u her açtığınızda para istemeye başlarlarsa şaşırmayın. Ayakbastı parası... :D
Neyse şaka tabi. Paranın hakkını veriyorlar o ayrı mesele.

Altı üstü MSB'yi 0 veya 1 olarak toggle ettirecek bir buton, başka birşey değil. O kadar zor olmasa gerek...

M.

Fijidizayn icin bu bir para kaynagidir.

Bunu istemeyin.
Pisman olacaksiniz.

Uyandiracaksiniz adamlari. Nedir feyz invert falan... Deliganli yazilima yakismaz bu. Dönme olacak ses yani?

Aklinizi basiniza toplayin, ProFools esaretinden kurtulun.

kuvafijidizayn0kd.jpg

Tek rakibim THY.

Sponsorum varsa, bana da "Gaziantepli Mithat" demesinler. Vallahi diyorum.

Geri