[Eski] Ne Marka ve Model Controller?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

The Dark Side

Yeni üye
Merhaba.

Türkiye sınırları dahilinde bulunan marka ve modellerden fiyatına göre en hoş ve kullanımı güzel olan controller hangisi olabilir, tavsiyelere ihtiyacım var. Roland, Korg ve M-Audio markaları özellikle tercih edeceklerim olacaktır ancak gerek velocity ve tuşesinin kalitesi gerekse kullanışlı olması fiyatıyla karşılaştırdığımda elde etmek istediğim öncelikli özelliklerdir.

Şimdiden teşekkürler. 8)

Bugun CM UF88 ismarladim, sanirim bir hafta icinde sana ilk izlenimlerimi yazabilirim. Su ana kadar eski Yamaha DX7'mi ve Roland W30'umu kontrol icin kullaniyordum. Pianolar icin iyi olmuyordu, insallah CM iyi cikacak. Piano stili "hammer action" var diyor reklaminda bakalim dogru mu :)

709510.jpg

CM'ler için çok iyi şeyler söylüyorlar, keystation'ları falan dağıtıyormuş. Velakin Türkiye'de rastlamadım henüz, gören var mıdır?

yok abi nerdeyse 2 ay aradım adını bilene zor rastlıyorsun..Usa'den bir arkadaşım CME en iyisi diyerek tavsiye etmişti UF-6 getirecek adam bile bulamamıştım..

bu arada bilgim dahilinde edirol klavyeler muadilleri olan m-aduio'lardan daha iyi klavyeler fakat fiyatları burada öyle değil..ülkemizde Compel gerek fiyat gerekse pazarlama açısından gerçekten başarılı bir politika izliyor ve m-audio iyi satılıyor bu nedenle diğer markalar pek bilinmiyorlar..
mesela radium-49'la edirol pcr-50 arasında pcr-50 daha iyi bir klavye olmasına rağmen ülkemizdeki fiyatı yüzünden kimse pcr-50 almaz..140 euro fark var nerdeyse..

edirol midi klavyeler için Ağustos ' u beklemenizi tavsiye ederim. Çünkü büyük ve güzel değişimler olacak fiyatlarında :) söylemedi demeyin.

ben fiyat - performans açısından m-audio klavyemden çok memnunum.. abi 120 dolara bile klavye var adamlar da daha ne yapsınlar.. türkiye şartlarına çok uygun bir durum bu bence...

Burak' Alıntı:
Bugun CM UF88 ismarladim, sanirim bir hafta icinde sana ilk izlenimlerimi yazabilirim. Su ana kadar eski Yamaha DX7'mi ve Roland W30'umu kontrol icin kullaniyordum. Pianolar icin iyi olmuyordu, insallah CM iyi cikacak. Piano stili "hammer action" var diyor reklaminda bakalim dogru mu :)

709510.jpg

Ah şu aleti bir de ben alabilsem..

Geri