[Eski] Nuendo 4 kanal açma problemi

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Proendo

Yeni üye
Nuendo 3 veya Cubase 3 te Addictive Drums 'ı açtığımızda programın kendi mixerine otomatik olarak Addictive inde kanallarını atıyordu fakat 4 te bunun benim yapmam gerekiyor nasıl yapıldığını bulamadım.Daha önce 3'le çalıştığım bir projeyi attığımda (addictive kullandığım) davulun her bir kanalı ayrı ayrı çıkıyor karşıma bunu ben Nuendo 4 te projeye başlarken nasıl yapıcam ?

Eğer her hangi biri bilmiyorsa Nuendo 3 te sadece Addictive açıp projeyi saveleyip Nuendo 4 te açmam gerekicek her defasında ama buda kalıcı bir çözüm değil.

O bir "problem" değil, bilmediğin bir özellik.

Nuendo4 kullanıyor ve o özelliği bilmiyorsan, o programı haketmediğini düşünürüm ben.
Başkası ne düşünür beni ilgilendirmez tabii.
1700-2000 Doları bir programa vereceksin, ve kıytırık bir düğmeyi ve işlevini tutturamayacaksın... ayıp bence.

Bana bir şey kanıtlamak zorunda da değilsiniz, ama bu konularda benden bilgi çıkmayacak artık. Bu da burada ilân edilmiş oluna.
Hayır, "her hangi biri bilmiyorsa" denilmiş de, o yüzden bu mesajı yazma ihtiyacı hissettim. Yoksa amacım gerginlik yaratmak değil.

ilk olarak bu forum insanlar biseyler sorup ogrensin ve rahatca soru sorabilsin diye var sanirim fakat insanlarin dogustan bilmedigi seyler yuzunden asagilanmasini dogru bulmuyorun yazik kisilik problemleri iste.sinirlenmek yerine sakince cevap vermeyi tercih ettim.hak etmedigim bir sey varsa oda boyle insanlarla ayni yerde yasamak.bilmemek problem oldugu icin sorumus gibi konustum zaten

Dediğim gibi, amacım gerginlik yaratmak değil. Düşündüğümü söyledim sadece.

Nuendo'ya 4-5 tane "özlemlenen" özellik eklendiyse, o 4-5'inden biri bu özelliktir. Durup durup, bana yazılım güncellettiren nadir özelliklerden biri. Dolayısıyla Nuendo4'e "upgrade" ettiğimde yaptığım ilk şey kılavuzu açıp, bunların "nasıl"ını öğrenmek olmuştu.
Ama şimdi işler öyle değil gençlerde... internet forumlarında diğer bilmeyenlerle yazışılacak, bilenlerden bilgi akışı beklentisine girilecek...

Ama tabii ki bu forum ve gibileri, aklımıza takılan sorular sorulsun diye var... vesaire.

Bu kokuşmuş yaşlı adam safsatasının dışında, mutlaka benim yazdıklarıma katılmayacak kişiler de vardır, dolayısıyla "ortama kızma", derim ben.
Hayat bu... her zaman yanımıza kimin oturacağına biz karar veremiyoruz ne yazık ki.

Bak Nuendo 4'e yeni yükseltme yaptığın için herhalde, bu başlığı kaçırmışsındır:

http://www.muziktek.net/modules.php?nam ... 60&start=0

Neden bu kadar geç kaldın geçmekte? Bir Nuendo 4 kullanıcısı olarak merak ettim. Çok bulamıyorum bizim memleketten Nuendo 4 kullanıcısı da, ondan soruyorum. Şirket mi aldırtmadı daha önce? Ama upgrade 250 Dolar bir şeydi sadece... yani hangi post prodüksiyon stüdyosu, böyle bir upgrade için yıllar bekler ki... hayret bir şey...

Bak evet hayat bu ama şöyle bir yanlışın var gerginlik yaratmıyorsun karşılıklı konuşuyoruz ve uygarca birbirimizin fikirlerini dinleyerek ikimizde büyük bir olgunluk gösteriyoruz onada tamam.Lütfen kelimelerini seçerken seçici olman hakkında kötü bir ön yargı uyandırmaman konusunda iyi olabilir.Teşekkür ederim.

...Lütfen kelimelerini seçerken seçici olman hakkında kötü bir ön yargı uyandırmaman konusunda iyi olabilir.Teşekkür ederim.
"Ayıp bence"ye takıldın yani?

E ama öyle bence?

"Bence bilmemek ayıp" de, geç.
Hatta: "Bence değil" de, ardından bir smiley ekle, öyle geç istersen. Buna diyecek bir şey olmaz ki.
Büyütülecek ne var ki bunda bu kadar?

Geri