[Eski] nuendo+winamp = pitch sorunsalı

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

transistör

Yeni üye
merhabalar, winampı açıp şarkı çalarken üzerine nuendoyu açtığım zaman winamp da çalan şarkının pitchi değişiyor. neden böyle oluyor?
ilk önce nuendoyu açıp sonradan winampı açtığım zaman böyle bir sorun olmuyor.

Ses kartının sample rate i programı açtığın zaman değiştiği için oluyor o sorun ama birçözümü varmı bilmiyorum.

Sorunun çözümü için seskartý driverin panelinde samplerate locked gibi biþey olmasý lazým böylece sample rate senin belirlediðin konumda, ancak senin istedðin doðrultusunda deðiþir.

Winamp calarken Nuendo'yu niye aciyorsun? 2si de ses uygulamasi, canin sorun yaratmak istiyor herhalde... Bir taraftan mp3 dinleyip, diyer taraftan film muzigi falan yapmak istiyorsun demek ki...

referans olarak aldığım bir gitar tonu vardı parçanın birinde, import etmeye üşendiğim için açıverdim ansızın winamp ile, sonra açtım nuendoyu hadi kaydetmeyi bi deniyim diye, sonra böyle pötürdedi winamp

Import etmeye üşeniyorsun ama Winamp'tan parçayı çalıp onu Nuendo'dan eş zamanlı olarak kaydetmeye üşenmiyorsun. Bana hiç mantıklı gelmedi. Halbuki ilgili parçayı projenin içine import edip orada dinlemen hayli bir zaman kazanmanın yanında böyle sorun yaşamanı da önlerdi.

Sevgiyle.

Chief.

yok zaten böyle bir yöntem benimsemiş değilim. sadece o anda öyle bir şey yapıverdim, sonra böle bir sorunla karşılaşınca merak ettim ; neden böyle oluyo acaba diye , hepsi bu ...

Olaya "sorunsal" demissin. Ben orda takildim sanirim. Chief de dogru soylemis.

Boyle "sorun"un varsa, sana baska seyleri de anlatmak gerekir. Yardim icin haziriz.

teşekkür ederim , şimdiye kadar zaten pekçok şey öğrettiniz bana , ilginiz gerçekten takdire şayan ( bu arada cubase nuendo bölümünde bir sorunsalım daha var, cevabını sabırsızlıkla bekliyorum )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri