[Eski] Otel için wireless mic,aktif kabin,monitör önerileri lütfen.

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

mefairo

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar,
Şu anda bi otelde çalışmaktayım ve otelde bir takım eksiklikler var.Mevcut hoparlör sistemini msc,spekon audio,acoustic line gibi markalarla,mikrofonları ise carol,kablosuz micleride Mipro vs gibi saçma sapan markalarla kurmuşlar ve bi düğün organizasyonunda telsizi açtığım anda radyo yayını alıyoruz,kabinler çok yetersiz,kalitesiz vs...Dj seti ise denon.

Otel bir business otel dolayısıyla bolbol işadamları toplantılar yapıyor,kongreler oluyor,havuz başındada düğün dernek oluyor.

Burada ihtiyacım olan 4 adet yaka mikrofonu,3 adet wireless mikrofon,düğün orkestrası için micler(sm58 ve sm57 düşünüyorum) yanında bi davul set (tavsiye lazım) 2 condencer mic,2 adet 3 yollu aktif kabin ( 1000 kişilik bi düğünde sesi yetecek bişey)...

Bu kalemler konusunda marka model öneriniz olursa çok sevinirim...geçmiş postlarada bakıyorum,ordanda marka modeller bakıyorum,sizlerde desteğinizi eklerseniz sevinirim.
teşekkürler.

Mikrofonlari yaka değil headset al başın ağrımaz yaka mikrofonu çok bela birşey.
sennheiser yeni 1800mhz frekansında çalışan bir seri çıkardı.
g3 serisi
headset sennheiser ew 152 G3-1G8
istiyorsan opsiyonel kablolu yaka da alır takarsın.
el tipi sennheiser ew 135 G3-1G8
drum set ne var bilmiyorum Türkiye ye gelen
metan dan Sinan Avşar la görüşebilirsin 0212 2933750

ama 1000 kişiye yetecek 2 hoparlör ben bilmiyorum açıkçası.

1000 kişiye 2 hoparlör çok iddialı olmuş. Salonun kare olduğunu ve sesi sadece pistte toplamak istersen JBL PRX 625 2 yada 4 adet altına subb bass destekli verim alabilirsin diye düşünüyorum.

Elindeki mevcut sistemin küçük ölçekli hatta çok küçük ölçekli markalardan oluştuğu doğru ama mcs haricinde. Mcs yide saçma sapan markalar katagorisine koymuşssun ama kesinlikle katılmıyorum buna. Tunca beyinde dediği gibi yaka mikrofonlar tv stüdyoları haricinde çok bela bi olaydır. Head set öneriyorum bende bu RS AUİO KRU serisi olabilir kullanıyorum , RS in en başarılı malzemesi diyebilirim. Aktif kabinler mutlaka JBL PRX635 olmalı ama ikiyle sınırlı bırakmamalısın 4+2X18'' subwoofer işini hayli hayli görür. Drum set PERCEPTİON GROOVE PACK olabilir yada LD SYSTEM. SM 57 ve 58 ide alırsan hadi hayırlı olsun diyelim.

Yalcinsespro' Alıntı:
Elindeki mevcut sistemin küçük ölçekli hatta çok küçük ölçekli markalardan oluştuğu doğru ama mcs haricinde. Mcs yide saçma sapan markalar katagorisine koymuşssun ama kesinlikle katılmıyorum buna.

acoustic line varken neden mcs gözüne battı acaba merak ettim?

cevaplar için çok teşekkürler,evet şimdi yazdığımı okuduğumda biraz terbiyesizlik etmişim zira demek istediğimi yanlış ifade etmişim.Elimizdeki acoustic line sub lar ve genel yayın hoparlörleri çok güzel olmasına rağmen ölçeksiz alınmış.1000m2 lik bi alana 2 adet acoustic line sub alınmış ,500w lık,kimseye faydası yok,Msc ler gerçekten çok güzel,ufak düğün kokteyl lerde çok güzel iş gördü,ama gel gelelim 3 adet msc var ,onların yanında acoustic line sub ları besleyip iş çıkarmaya çalışıyorum bu koca alanda...
Bu yuzden demek istediğim alımı yapan eleman saçma sapan marka ve modellere yönelmiş ihtiyaca göre...
Bu ortama sağlam jbl setler,monitör en kötü yamaha msr400 vs alınabilirmiş,onun yerine monitörler American Audio Pxi10P ...gülersiniz...

Tekrar yardımlar ve cevaplar için çok teşekkürler.

adam meyer veya d&b ye kötü dememişki,adam mcs ye kötü demiş.nasıl kötü dersin mcs ye tarzı bir yaklaşım değişik olmuş burda

Geri