herkese selamlar..arkadaşlar bi kaç zamandır pc kendi kendine kapanır oldu.. :shock: kapanma derken ekranın kapanmasından vs bahsetmiyorum..elektrik kesintisi gibi tamamen stop ediyor alet..ve sanırım sorunu buldum..(yada bulduğumu sanıyorum)..c diskinde virüs olabilme ihtimali üzerinde duruyorum..bu sonuca nerden vardım? sistemimde yüklü olan norton ile bütün disklerimi taratıyorum..hiçbir sorun yok..virüste yok..gelgelelim c diskini taratmaya başlayınca,bir süre sonra pc kendini kapatıyor..yani taramayı tamamlayamıyorum..pc yi açıp tekrarlıyorum taratmayı fakat tekrar kapanıyor..bi kaç kere denememe rağmen hangi dosya taranırken kapandığını da bulamadım..bu sorun bir virüs kaynaklı sorun olabilir mi? yoksa harddisk sizlere ömür gibi bir durummu?öyle yada değil ne gibi bir işlem yapabilirim bu sorunu düzeltmek adına? şimdiden teşekkürler ...
bu arada üzerinde halen çalıştığım bi projemde gitti bu kapanmalar yüzünden :cry: delirmek üzereyim :evil:
bu arada üzerinde halen çalıştığım bi projemde gitti bu kapanmalar yüzünden :cry: delirmek üzereyim :evil: