[Eski] Pitch Bend'im yoldan çıktı..

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

FatihPesmen

Yeni üye
Uzun zamandır canımı sıkan bir problem var. Klavyeyi açtığım anda bilgisayara pitch bend'den sinyal geliyor. Sağ tarafa doğru minik minik hareketler oluyor. Tahminimce temasla ilgili bir konu. Pitch bend'in range'i düşük olduğu zaman pek birşey hissedilmesede range sözgelimi 12'ye yükseltildiğinde korkunç şeyler ortaya çıkabiliyor. Sizce benim bu soruna yapabileceğim bir müdahale var mı, eğer yoksa bunu nerede hallettirebilirim? En azından bi açsam toplayabilir miyim tekrar bu aleti (Roland E-500)?

Fatih Pan Müzikte Yadigâr var yetenkli çocuk o halleder ona bir götür istersen. Benim klavyede de benzer bir sorun var ben de zaman bulabilirsem götüreceğim. Cihazı açmaya kalkışma bence hiç. Daha fazla zarar verebilirsin.

Bu Yadigâr'da amma meşhur adammış ha, birkaç kişiden daha duydum adını. Teşekkürler Selçuk, bi gidip göstereyim bakalım..

Ayrıca bu sıkıntıdan muzdarip olan çok insan var anlaşılan. Ne lanet birşeydir bu böyle. Herşey bir yana duyumdan önce olayın psikolojik boyutu var. Transport panelinde durduk yere sürekli çıkıp çıkıp inen kırmızı gösterge gerçektende canından bezdiriyo insanı yahu.

İşini iyi yapan insanlar.. Ordasınız, biliyorum... :D

(Tamam senaryoda hazır, Yadigâr'ı reklam yıldızı yapalım. Ortamımız müsait bence. )

Halk adamı Yadigâr.. İşini iyi yapar..

(O da bana bi kıyak geçer artık, fikir benden çıktı nasılsa.. yav pitch bend'i yapsın bari..)

Geri