[Eski] Poweramplifier Tercihleri

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

dilbata

Yeni üye
Forumda poweramplifierler ile ilgili çeşitli yorumlar var.Fakat ben konuyu biraz ekonomik olarak değerlendirmeye açmak istiyorum.Tabiki çok kaliteli markalar var.Fakat bunları satın almak büyük bir maddi külfet gerektiriyor.Dolayısıyla dünyada bazı ürünlerin alternatifleri üretiliyor.Sizin görüşünüze göre önerebileceğiniz yeterince uygun olan ve kalitesini az çok kanıtlamış markalar var ise bunları paylaşmanızı ve ayrıca bu konularda yardıma ihtiyacı olan arkadaşlara da yardımcı olacağınızı canı gönülden ümit ediyorum.Mesela ben 4 ohm'da en az 2x1200 watt güç verebilecek uygun ve kaliteli bir poweramplifier arıyorum.Ama ucuz derken Çin mallarınıda asla sevmiyorum.Bu örnekten yola çıkarak önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum.Örneğin:(Phonic markasını söylediler bana...) Bu arada yeni üyeyim forum kurallarını okudum fakat tam bilemiyorum, inşallah yanlış bir konu açmamışımdır.Hatam varsa lütfen bağışlayın.Şimdiden göstereceğiniz ilginiz için teşekkür ederim.

Forumlarda Admin veya Moderatör harici Kırmızı Renk yasaktır.
Özgür

Şu an yeni Amplifikatörler de lider Lab-Gruppen
Oldukça başarılı bir amplifikatör. Üstelik yeni modeller 4 kanallı ve çok yakında çıkacak modellerde üzerinde Dijital Ses Prosesörü (DSP) yani Crossover bulunuyor.

Fiyat kıstasında ise rakipleri ile üç aşağı beş yukarı aynı fiyatta.

Özgür Bey,

"Öncelikle kırmızı yazı için özür dilerim."

Peki Türkiyede bulabileceğim uygun bir marka veya model söyleyebilirmisiniz?

Bu aşağıdaki power nasıldır sizce?

Phonic ti bu sanırım bunun önceden biryerlerden ödül kazandığını okumuştum ama ne kadar doğrudur ve kalitelidir Özgür abi daha iyi yardımcı olur.

Ama çok ağır gibi gözüküyor.

BeatMaster' Alıntı:
Phonic ti bu sanırım bunun önceden biryerlerden ödül kazandığını okumuştum ama ne kadar doğrudur ve kalitelidir Özgür abi daha iyi yardımcı olur.

Ama çok ağır gibi gözüküyor.

Birde onların beşi altısı bir case in içine girdi mi :lol: Eyvah diyorum ki ne eyvah. :D :D

QSC leride bir incelemeni tavsiye ederim. Ama Lab gruppen lerden çok ucuz değildir.

Lab Gruppen aşmış bir marka. QSC de kullandım, Crown da ama Lab Gruppen ayrı bir klasmanda bence.

Özgür Mrb,

Dilbata rumuzlu arkadaş benim beraber çalıştığım kişidir.Konuyu foruma açmış ben okudum ve onun adına verdiğin telefondan Focus'tan Erkan bey ile görüştüm.
kendiside hemşerim çıktı zaten suadiyeliymiş :) sağolsun yardımcı olacak.Aslında Erkan bey kiralama işine sıcak bakıyor ama :lol: ürün olarak ta yardımcı olacak.Yardımların için sana teşekkür ediyorum özgür kardeşim...

Geri