[Eski] Pro Tools Açılmıyor!

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

ayk08

Yeni üye
Merhaba arkadaşlar umarım iyisinizdir?

Sorunum şu;
M-Audio fast track pro ses kartım var ve demo olarak pro tools geliyor yanında bildiğiniz üzere. Programı yüklüyorum sorunsuz kurulumu tamamlıyorum, programı açmaya kalktığımda ''not connetted'' hatası alıyorum ve açılmadan direk programdan atıyor. Kartın Driver'ını silip yükledim aynı, ne yaptıysam olmadı, bu arada ses kartı bağlandı olarak görünüyor bilgisayarda yani connect olarak görünüyor ama program açılmıyor. Demo olsa bile açılması gerek sizce sorun nedir?
(Bilgisayarda bir sorun olucanı sanmam gayet güzel bir makina)

Teşekkürler herkese hayırlı günler.

Pro Tools M-Powered 7 tam olarak cd üzerinde böyle yazıyor zaten cd orjinal ses kartının yanında veriliyor biliyorsunuz?

Hata tam olarak şöyle;

Unable to locate M-Audio hardware. Make sure your hardware is connected and turned on.

Ses kartının Versiyonuda şöyle;

Panel: 1.0.0.16
Audio: 5.10.0.5064
Firmware: 1.00

Ses kartini kullanan baska bir yazilim var (media player ,Winamp vs ..)
onlari kapat karti kullanan baska program olmadigindan emin ol
sonra Protools u ac.

Reaper gibi birşeyle denedin mi? Ses kartın benzer programlarla düzgün çalışıyor mu? Eğer oralarda da sorun varsa, herşeyi baştan kur. Driver, PT Demo vs.

Kartın diğer hiçbir programlar vs. bir sorunu olmuyor. Sadece Pro Tools da sorun çıkartıyor ve kartın programını silip tekrar baştan kurmayıda denedim gene aynı.

aynı sıkıntı bende de var ne yaptıysam olmadı.

bir keresinde açıldı ama nasıl oldu bende bilmiyorum bi daha da hiç açılmadı.Çözümünü bilen varsa ve yardımcı olabilirse çooooooook sevinicem...

ayk08,

Konu hakkında çok bilgili değilim ama, ses kartının sürücüsünün son sürümünü yüklemen gerekebilir.

Makina Vista ise o da sorun olur.

Pro-tools'un demo değil de tam sürümü gerekebilir. :roll:

en son sürümünü yüklemen yeterliymiş.

ben yaptım oldu ama bi de update tpdk driver diye bi problemde çıkarttı onunda driver ını yükleyince açıldı.

hiç bir problem yok.

arkadaşlar bende de aynı sorun var.. benim ses kartım firewire filan da değil audiophile 192 kullanıyorum. aynı şekilde benim de driver larım son sürüm, ben de diğer hiçbir programla sorun yaşamıyorum. ama pro tools a gelince aynı hatayı alıyorum.. ne denediysem olmadı :( :(

Bu demo Pro Tools olayı nereden çıktı yahu? Benim bildiğim PT Free'den bu yana demo Pro Tools diye birşey yok, olmadı.

Var mı öyle bir demo versiyon İskender?

Başkasının PTMP kopyasını kendi M-Audio kartınızda kullanmaya çalışıyor olmayasınız çakallar? :twisted:

Daha geçen hafta M-Box Mini aldım yükledim, ilk yüklemede çalıştı gitti. Kodu doğru girdiğiniz sürece çalışması lazım kafadan.

M.

yok kopya filan değil.. direkt m-audionun verdiği demo pt u yükledim ama şimdiye kadar bir kere bile açabilmiş değilim :oops:

Geri