Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir
caci' Alıntı:
detone' Alıntı:Caci ,
Bence bunlar anladi senin aceleni ondan boyle yapiyorlar
:lol:
Yeni ve guzel seyler yapiyorlardir kim bilir :wink:
noyan' Alıntı:cs 4 te en son bounce ettiğimiz dosyayı bulamıyorduk bulsakta ziyan durumda oluyordu..
olur olur 8)
detone' Alıntı:Caci ,sende varmi boyle sorun,bounce dosyasini(miwdown) bulamadigin falan oluyormu?
detone' Alıntı:Caci
http://www.digidesign.com/index.cfm...news_details Hadi hayirlisi :) protools 7.4
detone dalgın bir anında' Alıntı:Nasil bounce ettigin dosyayi bulamiyorsun?
Bu kadar insan var protools kullaniyor nedemek yani onlardami bounce ettikleri dosyayi bulamiyor !
Levent_Uslu' Alıntı:Detone,
Ben PC kullanıyorum. Pc de benzer log lar tutuyorsa tabii ki asabilirim.
Sistem HD sorunlar ise şunlar,
CS4 sonrası Control24 ün numerik bölümünden giriş yapmak imkansız hale geldi. Siz bir kere basıyorsunuz o iki not yazıyor. +4 yazıyorsun o +44 olarak yazıyor azdaha monitörleri elime alıyordum.
İkinci sorun bitmiş bir işi bounce etmek istediğimde her şey normal devam ediyor ancak diskte bounce ettiğiniz dosya yok. Bunlardan sonra herşeyi sildim tekrar 7.3 ve üstüne 7.3.1 ve CS3 yükledim. Şimdi herşey daha düzgün çalışıyor. Çalışamadığım için başka herhangi bir sorun varmı bilemiyorum.
detone' Alıntı:Noyan,
Nasil bounce ettigin dosyayi bulamiyorsun?
Bu kadar insan var protools kullaniyor nedemek yani onlardami bounce ettikleri dosyayi bulamiyor !
berk gayet güzel bir şekilde' Alıntı:[sakin olalim, noyan gibi bir suru insan sikayetci bu konudan.
ductaki sadece bir tanesi biraz okursaniz gorursunuz.
berk' Alıntı:Noyan
bounce olayini unut, kullanma hic.. :lol:
butun mixini bir tane Master Aux ustunden bir kanala kaydet..
beni dinlemiyorsan, DUC kocaman yazi var, newbie ler icin DO NOT bounce diye. onlari dinle, bari![]()
Mundox sabaha karşı ' Alıntı:Ha ben de bounce etmem o ayri, ama sebebi sesin farkli olusu degil, daha pratik olusu.
berk' Alıntı:Noyan
bounce olayini unut, kullanma hic.. :lol:
butun mixini bir tane Master Aux ustunden bir kanala kaydet..
beni dinlemiyorsan, DUC kocaman yazi var, newbie ler icin DO NOT bounce diye. onlari dinle, bari![]()
berk
The BTD files are much dryer than the record to disc tracks because BTD sacrifices automation to keep the buffer from under-running