[Eski] pro tools ses gecikme sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Procell

Yeni üye
Merhabalar güzel forum'un Güzel sakinleri..
Nasılsınız len..
Sakın o baltalı ilah'a (mundox) burda olduğumu söylemeyin emi! Adam takmış kafayı bana arkadaş.. Benim gibi mutlu, neşeli ve öğrenme azmi ile yanıp tutuşan bir garibana, "ne yapsam da ayar versem" zihniyetinde yaklaşıyor efendim. hevesimi baltalıyor.. o avatarındaki manidar gülümseme rüyalarıma giriyor, kan ter içinde uyanıp, unkapanından aldığım ucuz gitar amfimi balkona çıkartıryorum.. musikiden tiksindim azizim.. sürekli rüyalarımda winamp lisansı satın alıyor, kız arkadaşımla dondurma yiyecek param kalmıyor.. ağlıyorum efendim sabaha karşı uyanıp..
Neyse efendim. ben fazla uzatmadan konuya gireyim..
gitarım var benim.. allaha şükür, elimi ayağımı yerden kesecek formda bir alet. ucuz fakat işlevli.. markası castilla.. 100 USD para verdiydim zamanında.. sonradan duydum, fabrikası iflas etmiş.. bir gitar satabilmişler, o da sanırım benimki..
bu aleti bağladım efendim protoolsa.. amplitube3 kurdum bi de.. (steve vai gibi çalarım söylemesi ayıp) basıyorum E5 'e ses yarım saniye sonra geliyor. hertarafı kurcaladım bişey bulamadım.. napıcam ben??

Yanıtlar elbet gelecektir ama sorunla ilgili ufak bi gözlemimi paylaşmak isterim seninle:

Tarzını sevdim. :aynen: Gayet samimi, içten, biraz hırbo ama yeri geldiğinde nazikleşmesini de bilen birini görüyorum bu soruların yazarında. Ki olması gerekende bu. Bence... İnşallah burada yaşamana izin verirler, ve snob üyelerle birlikte güzel bir ahenk yakalınır.

Taam mı lön? :mrgreen:

kareteci olduğumdan ve çok pis kavga ettiğimden söz ettim miydi! zira php öğrenir foruma kötü şeyler yaparım. ninjayım aynı zamanda.. ama yeminliyim.. öyle ölüm vuruşunu falan her yerde yapmam. beni yaşatmamak isterlerse cüneyt arkın gibi olurum.. gecikme problemim var benim.. onu ne yapıcaz.. birisi bi el attsın... bütün pluginleri falan da kapattım.. hala gecikiyo ses.. neden bizim ülkemizden de bir joe satriani çıkmasın? herkes evinin önünü süpürse, bütün şehir pırıl pırıl olur halbuki.. imdaaaaaaaaat.... kayıt yapamıyoooooom :cry:

Procell, o kuyuya düşmüş eşek avatarını çok aradın mı? Çünkü çok yakışmış senin haline. :twisted:

Bu çöplüğün horozu benim, seni gagalarım ona göre.

Önce şu imzanı bir düzeltelim, çünkü genel forum kurallarına aykırı, hadi gözüm. :wink:

'snob üye' tabirini tuttum. :aynen:
Snobilite kriteri falan koyup yıldız verelim üyelere. İmla hatalarını düzeltene 2 yıldız mesela. De bağlacını 10 defa ayrı yazana 1 yıldız. Hemen 10 tane istiyorum.

Kalbinde kötülük duyguları yeşermekle kalmamış, amazon ormanlarına dönüşmüş baltalı ilah (heves baltalamaktan hareketle) mundox'a sesleniyorum efendim;

"Ne istedin imzalarımdan kaba adam! yöresel ifadeleri kullanmak sureti ile, psikolojik durumumu insanlara açıklamak istemiştim sadece.. avatarın gözümün önünden gitmiyor! windows ses kaydedicisini bile açamıyorum artık senin yüzünden. teknoloji ve musıkiden soğudum.. bakkala ekmek almaya gittiğimde bile, sanki her yerde o avatarındaki gülüşünle bana dönüp bakıyorsun. kadıköy'e kadar koştum... baygınlık geçirecektim neredeyse.. otobüs şoförü sen, simitci sen, gülbahardaki tatlıcı sen.. dün kız arkadaşım geldi, kapıyı açtım, bir anda seni gördüm karşımda! "lisanslı mı kullanıyorsun? kontrol edicem" dedin.. çığılıklar atarak kızı merdivenlerden aşağıya itmişim.. allahtan bişey olmadı.. biraz kafası şişmiş.. ona senden bahsettim.. o da senden tiksiniyor artık.. beraber php çalışıp, seni forumdan atıcaz.."

neyse efendim.. ben mahcem hocamın bana yukarıda belirttiği üzere prefences'e girdim. zira buffer'in nerede olduğunu bir türlü bulamadım. ne yapayım ben? nasıl küçülteyim? ben kimim? nededen mundox yüzünden bu hallerdeyim? bir kilo demir mi yoksa pamuk mu ağır? içine girdiğim kaygan delik olsa orayı dünyam falan mı sanırım?

Procell' Alıntı:
"bakkala ekmek almaya gittiğimde bile, sanki her yerde o avatarındaki gülüşünle bana dönüp bakıyorsun. kadıköy'e kadar koştum... baygınlık geçirecektim neredeyse.. otobüs şoförü sen, simitci sen, gülbahardaki tatlıcı sen.. dün kız arkadaşım geldi, kapıyı açtım, bir anda seni gördüm karşımda! "lisanslı mı kullanıyorsun? kontrol edicem" dedin.. çığılıklar atarak kızı merdivenlerden aşağıya itmişim.. allahtan bişey olmadı.. biraz kafası şişmiş.. ona senden bahsettim.. o da senden tiksiniyor artık.. beraber php çalışıp, seni forumdan atıcaz.."

Şuursuzca gülüyorum yarım saattir buna. Şukuladım seni. :hehheh: :hehheh:

Nada Martius

Procell' Alıntı:
neyse efendim.. ben mahcem hocamın bana yukarıda belirttiği üzere prefences'e girdim. zira buffer'in nerede olduğunu bir türlü bulamadım. ne yapayım ben? nasıl küçülteyim? ben kimim? nededen mundox yüzünden bu hallerdeyim? bir kilo demir mi yoksa pamuk mu ağır? içine girdiğim kaygan delik olsa orayı dünyam falan mı sanırım?

Preferences değil de üst menüde Setup>Playback Engine'e bak. Buffer size'a oradan ulaşabilirsin.

Bu arada mundox forumda en çok yardımcı olan arkadaşlardan birisidir. Mazinizi takip edemedim ama senin ifade ettiğin kadar büyük bir kabus yaşamak birazda senin mubala yapıyor olmandan kaynaklanıyor gibi geldi. Özellikle Pro Tools ile yardım bekliyorsan aranızı düzeltin adamım. Yoksa ben de avatarımda gördüğün gibi ısırırım seni... :)

Geri