[Eski] Prophet '08 Desktop Module

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Heheh kestirdim gözüme. Ben sıkıldım eski alet edevattan. Onlarla uğraşmaktan müzik yapamıyor insan. Hoş yenilerde de paso yeni OS bekliyoruz, buglar halloldu mu vesaire diye.

Gözüne kestirdiysen olay bitmiştir zaten. Bir ara haberleşelim de hem Kürşat'ın P-8'i dinle hem benim orjinal P-5'i. P-8 ile mutlu olacağından eminim. Bu aletlerde çok fazla da OS update olmaz zaten. Keyifle yıllar boyu kullanırsın.

Valla Little Phatty için yeni OS bekliyorum, bir kaç bug var onları düzeltsinler diye umutluyum. Virus için OS beklemek zaten alışkanlık oldu.

Selcuk_Ergen' Alıntı:
Valla Little Phatty için yeni OS bekliyorum, bir kaç bug var onları düzeltsinler diye umutluyum. Virus için OS beklemek zaten alışkanlık oldu.

Benimki en son sürüm olsa gerek. 1.3 falandı galiba. Çok detaylı kurcalamadım ama bir iki tuhaflık yakaladım. 11 no.lu preset bass sesini çalınca bug falan önemini yitiriyor bende :D

Selcuk_Ergen' Alıntı:
Heheh kestirdim gözüme. Ben sıkıldım eski alet edevattan. Onlarla uğraşmaktan müzik yapamıyor insan. Hoş yenilerde de paso yeni OS bekliyoruz, buglar halloldu mu vesaire diye.

8) Selçuk, cihazı yerinde görmek/duymak istersen haberleşiriz..

Geri