[Eski] Protools 8.0.3 metronom sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kırıcı olduğunu söylemiş miydim gaddar adam?

zaten iyice çakıldu pt.. sildim.. şimdi logic kurdum.. o başlıklara doğru gidiyom. istediğin oldu işte.. öğrenme aşkı ile yanan bir garibanı daha o şehvet kahkahaları atarken çekildiğin fotodaki psikolojinle uzaklaştırdın..

eşgalin bende! elbet birgün master olduğumda, stüdyoma gelirsin!
o zaman 673USD'a satın aldığım rahat ve konforlu grammer ofis koltuğumla sana doğru dönüp,

"bir zamanlar forumda kalbini seri ve şiddetli kırdığın FAKİR ama musiki teknolojileri aşkı ile yanıp tutuşan bir genç vardı! hatırladın mı! otur bi çayımı iç de sana protools nasıl kullanılır anlatayım.. hem lisanslı eskilerimi de veririm belki"

diycem!

o zaman avatarındaki gibi zevk çığılıkları ve şuh kahkahalar atabilecek misin bakalım!

Fakir düşmanı, Heves baltalayan adam.. baltalı ilaah..

ben burda dayanamayıp yatağa yüzükoyun yatarak hüzünlü bir hülya koçyiğit edası ile ağlarken, sen orda yeni aldığın 15000euro'luk mikserini kurcalamaya devam et!

elbet birgün... elbet.... :|

Procell, senin hayallerini yıkarken bile iyilik yaptığımın farkındasın değil mi? Krek kullanana su bile yok, bunu bil.
Biz burada sizin sorularınız için kıçımızı yırtalım, siz dalganızı geçin. Oh ne ala.

imza Baltalı İlah.

Geri