[Eski] Rcf Art 325 ve 322

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

dermanbey

Yeni üye
Öncelikle Merhabalar,

Bir arkadaşımın tavsiyesi ile foruma yeni üye oldum.Sanırım bana faydalı bir site olacaktır.Şimdiden tüm arkadaşlara gösterecekleri ilgiden dolayı teşekkürlerimi iletmek istiyorum.Forum kurallarını okudum.Fakat yinede eksiklerim veya hatalarım olursa lütfen mazur görün.

Gelelim benim sorunuma; Ben bir ay önce bir arkadaşımdan 2 tane Rcf Art 325A ve 2 tanede Rcf Art 322A aldım.Fakat tonlarına alışamadım.Acaba hatamı ettim yoksa iyimi ettim.Rcf kullanan başka arkadaş varsa bu konuyu paylaşabilirmi paylaşırsa çok sevinirim.Teşekkürlerimi sunarım.

Rcf kötü hoporlör değildir.İşini görür.Eğer daha önceden tavsiye amaçlı sorsaydın, sana L-ACOUSTICS 112P tavsiye ederdim.Çok kaliteli bir işçilik ve Tonmaistere bağlı olarak çok harika bir ses tonu...Ömrünce kullanırdın...

Bende basit işlerde kullandığım (ki küçük işler yapıyorum zaten;ufak açılış, minik barlara mini konserlere sistem ilavesi vs.) 2 adet mackie 1521 var dj işlerinde bir sıkıntı yaşamıyorum, canlıda da side olarak kullanıyorum.Ancak sabit bir dip ses var, sinyal yollamadığım anda bile kapatırken gelen bir pat sesi var ki beni kıl ediyor herseferinde daha ucuz markaların aktif modellerinde rastlamadığım bir olay.İyi bir EQ ile fena değil diyebilirim.Ama beklenti fiyat-performans benim için zayıf.

RCF ART serilerinin arkasında bir eq düğmesi var. O düğmeye basarak bir kaç farklı ton katı seçilebiliyor.

Vallahi parasına göre çok iyi bence.Kiralama işine yeni başlayanlar için alınabilinecek en iyi monitör.Sonuçta 800 Euro luk bir monitör.Mükemmeli bekleyemezsin tabiki.Biraz Hi-mid'leri önde gelebilir.O da 2''Horn loaded olduğu için.Eq ile kullandınmı hiç bi sorun yok.

Geri