[Eski] Receptor kullananiniz var mi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

bulent_biyikoglu

Synthmaster
Selam arkadaslar,

Receptor diye bir hardware cihaz (embedded pc) cikti, VST / VSTi pluginleri yukleyip fx/synth cihazi olarak kullanabiliyorsunuz. Deneyeyiniz oldu mu hic?

Simdi bir de uniwire diye bir teknoloji gelistirmisler, birden cok receptor cihazini pc'ye ethernet ile bagliyorsunuz, genisleyebilen bir sisteminiz oluyor.

Detaylar icin: www.museresearch.com

Neko'ların dualcore'ları var :wink:

NeKo-Gen2-lg.jpg

http://aes.harmony-central.com/119AES/C ... Gen-2.html

dual-core islemciler su anda $550-$600. bu bir yariya dusse, tak iki tane dual core'u, olsun sana dual-dual core. Off ki off, nasil bir sistem olur kim bilir 4 islemcili :)

Ben sahsen native sistemlerden yana cok umutluyum, bir de RAM hizlansa olacak bu is :)

x2 3800+'lar 340$. Gayet iyi overclock oluyorlar - 4600+ hızına çıkmak yüksek ihtimal . :wink:

6 yıl önceki bu yazının tozlarını üfledikten sonra, Receptor deneyimimi paylaşmak istedim.

Canlı bir performans sırasında kullanma şansım oldu. Gerçekten çok stabil ve kaliteli bir donanım.

Mac+Ses Kartı çözümü yerine şu anda kesinlikle Receptor düşünüyorum. Esnekliği gerçekten harika. Performanstan sonra biraz kurcaladım. Gitarı direk bağlayıp, Native'in Guitar Rig 3 plug-iniyle 4 farklı patch i sağa sola panlayarak, harika dolulukta bir sound elde ettim. Canlı çalarken duble kayıt doluluğunu yaşadığınızı düşünün.

Detaylı incelemiş ve kullanmış arkadaşlarımız varsa dört gözle düşüncelerini bekliyorum.

Geri