[Eski] resimdeki referans monitorun adı nedir

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myweb

Yeni üye
StudioPhile bx5a yazıyor ama deluxe mu ogrenmek istediğim deluxe olup olmadıgı birde StudioPhile ne demek

v deluxe modeli iyimi prof iş cıkabilr mi

sanırım tam yazamadım soyle sorayyım 1 tane bx5a alıcam ama compelden baktıgımda siyah benim alacagım ise siyahtan acık bi renk nası oluor anlamadım.uzerinde bx5a yazıyor

bx5a nın kac cesidir vardır?

efendi konus benimle sen kim oluyosun arkadasım ben istedğimi yapmakla ozgurum burdaki adminlerde istediğini yapmakta ozgur sana ne dusuyor onu anlamadım cok biseyler gormek istiyosan ben sana gosteriyim msnni acarsan

myweb' Alıntı:
efendi konus benimle sen kim oluyosun arkadasım ben istedğimi yapmakla ozgurum burdaki adminlerde istediğini yapmakta ozgur sana ne dusuyor onu anlamadım cok biseyler gormek istiyosan ben sana gosteriyim msnni acarsan

Malesef istediğinizi yapmakta özgür değilsiniz. Burası bilgi paylaşım ve tartışma platformu. Belirli kurallarımız var. Bunlara herkes gibi siz de uymak zorundasınız. Başta, diğer üyelere karşı saygılı olmak ve Türkçe imla kurallarına uymak zorundasınız. Hele hele seviyeyi düşürmeye hiç gerek yok!
Bir den çok başlık açınca daha kolay mı cevaplanıyor sorularınız?
Ayrıca araştırdığınız ürünü Compel getiriyor. Neden onlara sormuyorsunuz?

Bu başlığı, gereksiz tartışmaları önlemek için kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri