[Eski] Roland Digital Mixing Consoles

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

tuncayakyz

Yeni üye
Roland'ın Digital Mixer ürünlerinin Türkiye Distribütörü Atempo Şirketler Grubudur.Müzik camiasına hayırlı olsun.Daha önce hakkında referans alan varmı bilmiyorum eğer herhangibir modelini kullanan biri çıkarsa kısaca özetlesin lütfen ayrıca Türkiye satış fiyatları gayet uygun teşekkürler...

ROLAND V-MIXER M400 (48 inputs, 18 buses, 8 Matrix)

http://www.roland.com/products/en/M-400/

tr dekı satıs fıyatı 2 adet snake leri ile beraber (2*16 kanal 8 aux)16.000-17.000 € arası (liste fiyatı)

ürünü yaklasık 1-2 aylık bır ıncelemeden sonra çalıştıgım mekan sıparısını gectı..ılerkı haftalarda daha detaylı yorumlar yazabılırıım ama sunu unutmamak gerekkı roland dıgıtal mıxer e cok uzak bır fırma degıl yıllardır uretıyorlar..

cıhaz tam parametrık ,cat5 sistem kullanıyor ...18 aux ve sımdılık 48 kanal ılerıde yuklenecek bır yazılımla kanal sayısını arttırmaya hazırlanıyorlar:)

1 saattir inceliyorum çok küçük yapmışlar eğer ses kaliteside güzelse fiyatıda uygun. sistem çalışmasını tabiki fotoğrafa bakarak yorumlamak yanlış ama benim hoşuma gitti :lol: umarım kullanan arkadaşlar olursa daha çok detay vererek yeni masalarla tanıştırırlar bizleri.

Geri