Gece yatmadan herşey normaldi her zamanki gibi download için pc yi açık bıraktım sabah kalktığımda pc de siyah ekran vardı.Restart edip pc'yi açtım fakat bir görüntü hala yoktu ekranda. Ben de acaba monitöredemi sorun dedim ama monitörü açıp kapatınca kablonun takılı olmadığı yazıyordu ve menülere ulaşabiliyordum. Sonra BIOS pilini çıkarıp bir 5 dakika beledim aynı zamanda ekran kartını da yeniden yerine yerleştirdim hala bir düzelme yok. Kasanın güç tuşuna basınca harddisk ışığı sürekli yanıyor ve hiçbir ilerleme olmuyor.Sanıyorum ekran kartı yandı.
Ekran kartımı daha 2 ay önce Gigatek'ten aldım ayrıca ekran kartımın modeli ''MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC'' bu durumda ne yapmalıyım garanti kapsamında hala alet nasıl bir yol izlemeliyim.Şimdiden okuyan ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim
H.G. :cry:
Ekran kartımı daha 2 ay önce Gigatek'ten aldım ayrıca ekran kartımın modeli ''MSI - NX8800GTS-T2D320E-HD OC'' bu durumda ne yapmalıyım garanti kapsamında hala alet nasıl bir yol izlemeliyim.Şimdiden okuyan ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim
H.G. :cry: