[Eski] sesi robot gibi sesi yapmak için?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

cave

Yeni üye
arkadaşlar böyle bir ihtiyaç doğdu, bunun için hanngi plugini önerirsiniz? cubase içinde...

Melodyne ile sesteki vibrasyonları hece bazında ayarlamak mümkün. Vibrasyonu kaldırdığınız heceler robot sesi gibi çıkıyor hatta hecelerin notası ile de oynamak mümkün. Tabi melodyn ı cubase altında bridge yaparak açmak, melodyne send ile gönderip cubase e tekrar return etmek başlı başlına bi zahmet. Melodyne da bi ton para zaten :) Ama yine de yapılıyor.

Arkadaş yanlış anlamasın derdini başka türlü anlatamazdı sonuçta, sorun onda değil, Türkçemizin güzelliği mi diyelim azizliği mi bilemedim ama allahtan vst pluginleri Türkler yapmıyor dedim başlığı okuyunca. :D
Düşünsenize promosyonunu ürünün ''Sesi robot gibi yapan Plugin stoklarda.'' İnsanı pluginden soğutur. :lol:

Jokerr' Alıntı:
Arkadaş yanlış anlamasın derdini başka türlü anlatamazdı sonuçta, sorun onda değil, Türkçemizin güzelliği mi diyelim azizliği mi bilemedim ama allahtan vst pluginleri Türkler yapmıyor dedim başlığı okuyunca. :D
Düşünsenize promosyonunu ürünün ''Sesi robot gibi yapan Plugin stoklarda.'' İnsanı pluginden soğutur. :lol:

hahaha :mrgreen:

Auto tune biraz karışık bir program ama çok iyi şeyler çıkabiliyor ortaya. Kurcalarım dersen auto tune harika. Bunun dışında vocodex ile yapabilirsin. Robovoice preset ile buna benzer sesler çıkabiliyor.

Geri