[Eski] sessiz kasa

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

roni-aran

Yeni üye
Maksimum 70 dolar civarı sessiz bir kasa varmıdır?Ayrıca amd 940 pin işlemci için nasıl bir fan önerirsiniz (sessiz) ?

Roni bence dandik power'sız bir kasa al. Powersupply coolmaster marka gibi kaliteli ürünlerden seç. Belki 70 doların üzerine çıkar ama evimde kullandığımı bu şekilde topladım. Şimdi kasanın çalıştığını anlayamıyorsun.
Fan için tek marka ZALMAN Stüdyodaki bilgisayarın içinde 2 adet var. Süper ürün.

Roni abi Levent abinin dediğini uygula bence normal bildiğimiz 30 dolarlık kasalardan al şekli iyi olsun fan ve power supply e yükle parayı. Ben indirimde cooler master kasa aldım şansıma denk geldi öyle powersupply ide güzeldi üstündeki.

Eğerki kayıt anında pc o ortamda duruyorsa geniş bir dolap içine koyarak çözersin bu faz sesini ama sadece kayıt anında kapatırsın kapağını!!!

Benim daw kayıt odasında değil ve masanın geniş bir dolabında duruyor kapak hep açık duruyor çalışırken ama yanlışlıkla kapandımı ses %90 civarında kesiliyor. Eğerki kayıtların 2şer 3er dakka süerecekse o anlarda kapatsanda sanırım bişey olmaz.

Roni,

Linkteki kasa 350 w PS sahip bu senin için yeterli olacak mı?

zalmanny5.jpg

Bendeki fan bundan.

Not:
Birde bu linke bakıver tesadüfen buldum. Satıldığı yerde ESKİŞEHİR :)
http://urun.gittigidiyor.com/ZALMAN-CNP ... dZZ9561530

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri