[Eski] Sizce Yeterli mi?

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

sedatyilmaz

Yeni üye
7 grubun sahne alacağı gençlik festivalinde ses sistemi olarak istediğimiz cihazlar, genel anlamda listeledim...

Sizce yeterli olur ve iyi bir sonuç alabilirmiyiz ?

MİXER :48 kanal-12 aux-8 grup Mixer

4 Adet, subbass 18’’monitör ( davul-bass gitar ve perküsyon grubu için)

12 adet iki yollu 12’’ ve ya 15’’monitör

4 adet side monitör

MİKROFONLAR:

2 adet, 7li davul seti (shure beta52-akg D112-shure beta98-shure beta 91-shure sm 57 şeklinde karma set) ayrıca perküsyonlar için, 4 adet suhure sm57 ve 2 adet over haead mikrofon

6 adet mikrofon, tüm vokal ve geri vokallerde shure sm 58 mikrofon

4 adet mikrofon, tüm gitar anfilerinde shure sm 57 mikrofon kullanılacaktır.

P.A. SİSTEM: sahnenin sağında 4 adet subbas kabin ve üstlerinde 4 adet full range kabin- sahnenin solunda 4 adet subbas kabin ve üstlerinde 4 adet full range kabin yerleştirilerek kullanılacaktır.

REVERB VE PROSSESÖRLER: 1 adet Reverb Pros. 4 adet gate/comp.

Selam,
Gruplar yarı-amatörse yeterli olur.

Bir de kaç kişiye veya kaç metrekare alana hitap edecek bu sistem??

Not: Davul a sub-bass ok ama bass (gerçi Türkler kullanıyor nedense) percussion ve Gtr için sub-bass monitor olmaz ki??? Bu sahnede uğultu yapıp kaos oluşturmaktan başka bir işe yaramaz..

saygılar...

Benim sana tavsiyem rider'ını oluştururken örneğin mixer, PA speakers, monitör speakers,prosessor ve insert cihazlarda marka ve model belirtmelisin. Aksi halde karşı tarafta amatörlük hissi uyandırabilirsin.
Şu anda şahsen ben öyle hissettim. 5-6 senedir organizasyon ve konser işleriyle ilgileniyorum ama henüz elime bu şekilde bir rider gelmedi.

Dostum sen bu rider`le ancak mahallede düğün yaparsın...

İşe yarar bir cevabınız varsa buyrun. Yoksa bu tip lüzumsuz mesajlar yollamayın lütfen. NR.

Geri