cakewalker
Yeni üye
Arkadaşlar canımı çok sıkan bir konu var, kız arkadaşım bir grupta vokal yapıyor ve yaklaşık 1-2 ay önce ona sahibinden.com vasıtasıyla sm58 aldım. Aldığım kişi Makedonyadan kendisi için de aldığını ve elinde bir adet kablolu ve bir adet de kablosuz "0" sm58inin daha olduğunu ve onları da istersem satabileceğini söylemişti. Alışverişi yaparken çok dikkatli davrandım, kutulu ve poşetindeydi.Ben kendime daha önce Zuhalden sm57 almıştım,kutudan çıkan herşey bundan da çıktı. Hiç kullanılmamış gibiydi alet.
Parayı verip mikrofonu aldım, gel zaman git zaman hiç bi problem çıkmadı ancak ben geçen hafta şehir dışındayken kız arkadaşım bir konsere çıktı ve kendi mikrofonunu kullanmak isterken elemanlar kullandırtmamışlar ayrıca da "senin mikrofon sahte, sakın bunu kullanma" başın belaya girer falan da demişler.
Bu hafta olayı öğrenince sinirim tepeme çıktı, mikrofon şu an bende değil ama sahte veya gerçek olup olmadığını anlamanın bi yolu varsa lütfen yazın ilk fırsatta kontrol etmek istiyorum.
Hanıma hediye aldık, rezil olmayalım
Parayı verip mikrofonu aldım, gel zaman git zaman hiç bi problem çıkmadı ancak ben geçen hafta şehir dışındayken kız arkadaşım bir konsere çıktı ve kendi mikrofonunu kullanmak isterken elemanlar kullandırtmamışlar ayrıca da "senin mikrofon sahte, sakın bunu kullanma" başın belaya girer falan da demişler.
Bu hafta olayı öğrenince sinirim tepeme çıktı, mikrofon şu an bende değil ama sahte veya gerçek olup olmadığını anlamanın bi yolu varsa lütfen yazın ilk fırsatta kontrol etmek istiyorum.
Hanıma hediye aldık, rezil olmayalım