[Eski] SP3 yükleme sorunu

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BoraUslusoy

Yeni üye
Core II Quad XP Service Pack 2 PC'ye Digidesign HD1 Core kart taktım. PT HD8 kurulum sırasında "Installing Digidesign Drivers" sırasında takılıyor. PT HD8 minimum sistem gereksinimlerine göz attığımda SP3 istendiğini gördüm. SP3 kuramıyorum, sürekli hata mesajı alıyorum. SP3 kurulumu sırasında Antivirus, Firewall ve benzeri uygulamaları kapatmak, All_Update eklentisini çalıştırmak gibi bazı google tavsiyelerini dediysem de bir sonuç alamadım. Benzer sorunla karşılaşan ya da çözümü bilen varsa kanun namına söylesin :)

Bora Bey ,

Bendede olmuştu aynı hata şöyle çözmüştüm. Sistem yapılandırma yardımcı programında "başlat - çalıştır -msconfig" Normal başlangıç - özgün boot.ini dosyasını kullanı işaretlemiştim. Aynı pencerenin Başlangıç sekmesinde ise hepsinin işaretini kaldırdım sp3 kurduktan sonra yeniden ayarlamıştım.

Birde eğer bilgisayarınızda üçüncü parti tema programları ( stardock vb. ) varsa , bu yüzdende kurulum hatası olabiliyormuş sp3 de.

Sevgiler.

Can cevabın için teşekkürler. Yanlış okumuşum SP2 ile de çalışıyormuş. Pro Tools installer da karşılaştığım hatayı bir şekilde ber taraf ettim. Bu durumda SP3'e yükseltme zorunluluğum ortadan kaltı. Temiz bir Windows kurulumu yaptığım SP3 yüklerken yine aynı sorunla karşılaşırsam tavsiye ettiğin yöntemi deneyeceğim.

Bora, nlite ile elindeki Windows cd'sine sp3'ü entegre edebilirsin. Böylece kurulurken sp3 ile birlikte kurulur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri