Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben de ilgileniyorum stop motion konusuyla , hazırladığım stop motion filmler de var. keşke hostingimde alan kalsaydı da örnek oalrak sunabilseydim buradan. bence programın çok fzla önemi yok çünkü sadece parçaları birleştirmek önemli. makinedeki program çokluğundan dolayı windows movie maker 2 yetiyor şimdilik bana.
stop motion konusunda örnek olarak en aşmış şekliyle tool klipleri var benim örnek aldığım.
selam genizah,
abi indirdim, izledim gonderdigin klibi, gayet basarili.. seninde tarzin bu sekilmi.. yani benim ilgimi daha cok camur animasyon cekiyorda..
kamera olarak ne kullaniyosun? benim elimde bi digital makina var hp serisinden basit bisey.. bi ara webcam aliyim falan dedim ama cokta fazla egilemedim konuya zira sinavlar falan basim dertte biraz..
neyse abi yaptigin islerin boyutu nekadar izlemek isterim.. olmadi mail adresimi veriyim sigabilecekse tabi...
bu arada program konusunda "stopmotion pro"da karar kıldım gayet basit bi program..cok yerde kaplamiyor..
demo icin asagidaki link var: http://www.stopmotionpro.com