[Eski] stripe veya mirror

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

liquidgruve

Yeni üye
kullandigim sata hdd leri array ayarlarini nasil yapmam lazim? daha dogrusu muzik programlari icin en uygunu hangisi olur? stripe mi mirror mi? (sata surucusu promise fasttrack).
windows u ve cubase i ayni hdd a yukledim ve kullandim 1+stripe seklinde sorunsuz calisiyor. ancak reasonla cubase rewire seklinde calistiginda bilgisayar cok yavasladi...butun ses gostergeleri asiri derecede gecikmeye ugradi...
2 adet western digital raptor 34gb 10000devirlik hdd var bilgisayarimda. ayrica ide surucu de var ancak onu internet ve genel kullanim icin ayri bir windows ile calistiriyorum.

bilgisayar icerigi: 350 watt enermax guc kaynagi, asus p4s8x ddr333 ana kart p4 2ghz 333 fsb islemci 1gb low latency mushkin ddr400 ram(200mhz ve 2.5volt overclock seklinde) win xp services leri diger basliklardaki gibi kapatildi ve gerekli duzenlemeleri yapildi.

butun herseyi yeniden yapabilirim henuz deneme asamasinda bu yaptiklarim ...
ayrica:
yukarda bahsettigim hdd leri ve ramleri kullanarak amd soket 939 athlon 64 90nm 512mb cache winchester ile shuttle sn95G5 ile yeni bir bilgisayar toplamayi da dusunuyorum o zaman sadece muzik icin kullanacagim ayri bir bilgisayar olacak...bu konuda da bilgisi olan varsa onerilerini bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri