2500+ 1.84 Ghz'e karşılık geliyor.
Doğru, ben yanlış yazmışım, bendeki de XP2500+.
Sitedeki min. req 1.5 gb ram.
Ya yanlış anlamışsın, ya da yanlış yazmışlar. O "tavsiye edilen" özellik olabilir. Ben bu aleti 1,4 GHz (XP1700+) 1GB RAM'de de çalıştırdım. Aranjede başka kalabalık yapan öğeler de vardı üstelik. Benim projelerim genelde kalabalıktır zaten
Ayrıca Kastırmanın durumu yok yani. Zaten yazdım sayılır
Tamamdır. Tabii ki
kastırmanın durumu yok.
joenisatriani' Alıntı:
Eski projemi stylus rmx'in eski sürümüyle yazmıştım. Yeni sürümüyle açmaya kalkınca out'unu sytlus rmx ve verdiğim bütün kanallar tek bi kanaldan çalmaya başlıyor.
Stylus RMX'in 2 adet sürümü var. Biri versiyon 1, diğeri de versiyon 1.5.1 (update/güncelleme) ve bu ikisi birbiriyle tam olarak uyumlu.
"Eski sürüm"den kastın "Stylus" ise, o farklı bir yazılım sayılır. Stylus ile Stylus RMX arasında uyumluluk (backward compatilbility/geriye dönük uyumluluk) ya da
ileri dönük uyumluluk yok. Stylus çok kanallı bir enstrüman değildi yanlış hatırlamıyorsam. Halbuki RMX çok kanallı.
Eğer bahsettiğin versiyonların ikisi de RMX ise, ürünün satıcısı ya da forumlarına yönel derim. Çünkü bende bu türden bir aksaklık olmadı. RMX 1 ile yazılan tüm groove/MIDI, 1.5.1'de de aynen çalışıyor.
Aslında ritm yazmanın en doğal ve kolay yöntemi ritm sampler'ı ile step sequencer'ları kullanmak. Ama ingilizanahtari'nın da dediği gibi, 5/4'lük (ya da herhangi başka bir ölçüde) sample/loop varsa, RMX onu dilimleyip kullanabilecek güzel bir yazılım (Hatta varolan looplar da, proje ölçüsü doğru ayardayken "groove" modunda değil de, "slice" modunda açılırsa ek bir programlamayla kullanılabilir hale getirilebilir. Ben çoğunlukla slice menüsü ile çalışıyorum, olan looplarda değişiklik yapmam gerekiyor zaten).
Aslında RMX'te müzikal açıdan bir sınırlama yok.
5/4'lük loop bulmak kolay olmayabilir, bu durumda ritmi elle kendimiz yazmak/programlamak durumunda kalabiliriz. O gibi durumlarda da ya Sampler (Battery/Kontakt/HALion) + Sequencer (Cubase/Logic/Reaper) yolu seçilecek, ya da alternatif davul programlama VSTi'leri kullanılacak (iZotope iDrum, pHATmatik PRO ya da ücretsiz
Tatapoum gibi).