[Eski] Synthesizer-piyano Önerileriniz

Bu başlık 2011 ve öncesi açılmış Müziktek Forumu başlıklarından biridir

kiwircik' Alıntı:
Karar vermen güzel , hayırlı uğurlu olsun artık bundan sonra :) Ancak şunu hatırlatmak isterim , aleti arabasız taşımak yürek ve kol gücü ister :) Kenan Işık gibi sormak isterim : Emin Misiniz? :) :)
Aslında hiç bilgisayara dokunmak istemiyorum ama maddi durumumda istediğim kaliteyi sağlamıyor.Başlangıc olarak idare ederim.Bir tane el arabası alırım :)
Google'da gezerken Analogue Systems French Connection diye bir adı olan alete rastladım,aşık oldum aletten cıkan sese... http://www.youtube.com/watch?v=5XsLwkc67lw
Soyucam biyerleri en sonunda:)...

VMK 176Plus aldım.Tuşesi biraz ağır olsada anlık kararla sectim.Şimdi başka neye ihtiyacım var.Bir ses kartı,birde midi kablo-arabirim mi ne alacağım?Tesekkurler

Evet bundan sonra , bir adet ses kartına ve yeterli özelliklerde dizüstü/masaüstü bilgisayara ihtiyacın olacak. Ama midi giriş senin için önemli değil çünki klavyeni usb'den bağlayabilirsin. Bu sayede bilgisayarındaki freeware veya lisanslı vsti'ları tetikleyebilirsin.

kiwircik' Alıntı:
Evet bundan sonra , bir adet ses kartına ve yeterli özelliklerde dizüstü/masaüstü bilgisayara ihtiyacın olacak. Ama midi giriş senin için önemli değil çünki klavyeni usb'den bağlayabilirsin. Bu sayede bilgisayarındaki freeware veya lisanslı vsti'ları tetikleyebilirsin.
Hallettim,tek bir sorum kaldı.Usb taktıktan sonra,klavyemin power tuşu calışmıyor.Her calmaya başladığımda usbyi tekrar takıyorum,acaba hep mi takılı durcak yoksa,hep cıkartıp takcakmıyım?

Geri